Love at first sight - Ted Baker

torstaina, toukokuuta 26, 2016

Mekko - Ted Baker / Korvakorut - Swarovski

Mun salainen pahe on kauniit mekot. Näyttävät, juhlavat ja sellaset mitkä vaan oon niin vastustamattomia, ettei niitä voi olla ostamatta. Pahin aika on kesä, kun niitä mekkoja tulee toinen toistaan ihanamman värisiä vastaan liikkeissä. Jos meen sovittamaan, niin useimmiten se mekko lähtee sitten mukaan kotiin.

Viimeksi ostin tän mekon meidän kihlajaisia varten, joka sopii hyvin myös kesäisiin juhliin pastellisen värin ja keveytensä ansiosta. Meillä on tulossa ystäväpariskunnan häät elokuussa, jonne olin ajatellut käyttää tätä samaa mekkoa, kunnes vahingossa törmäsin tähän Ted Bakerin leijuvaan ihanuuteen.Sähkönsininen väri, yksinkertainen malli ja mekko kokonaisuudessaan vei mun sydämen heti. En vaan voinut olla ostamatta sitä. Mulla ei taidakaan olla entuudestaan kokopitkää juhlamekkoa ja tuo menee täydellisesti niin kesä-, kuin talvijuhliinkin pituudensa puolesta.

Kangasta on mekossa ihan hurjasti, mutta se on tosi ohutta ja laskokset sidottuna narulla vyötärölle saa siihen vähän muotoakin. Helma liikkuu ihanasti, eikä mekko näytä liian raskaalta, vaikka onkin koko pitkä. Kaula-aukossa on kultainen ketju, joka laitetaan lukolla kiinni. Mulla on mekosta pienin, xxs, koko. Ted Baker on merkkinä siitä hyvä, että sillä löytyy myös pienimpiä kokoja ja Maranellon liikkeessä on muutenkin iso valikoima kyseisen merkin vaatteita.

Meikiksi riittää tällasen näyttävän värisen mekon kans pelkästään tummanpunaiset huulet ja vaaleahko silmämeikki. Näissä kuvissa mun kiharretut hiukset on vaan ponnarinutturalla niskassa, mutta joku ton tyylinen löysä nuttura tai siisti ponnari sopis hyvin tän mekon kans.Ihanaa viikonlopun odotusta,


Nina

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate