Kesän rento festariasu

torstaina, kesäkuuta 30, 2016
Aurinkolasit - Ray-Ban / Paita - Bershka / Shortsit - Lindex / Kengät - Tommy Hilfiger


Oltiin viime viikonloppuna Coldplayn keikalla ja tälle kesälle mahtuu vielä Ruisrock ja Flow-festarit. Festarivaatetus on lähestulkoon kokonaan riippuvainen säästä ja toki sen tulee olla sellanen, missä on helppo jammailla bändien mukana ja kengät sellaset joilla jaksaa kulkea.

Coldplayn keikalle laitoin korot, sillä päättelin jaksavani niillä parin tunnin tanssimisen ja kulkemisen keikka-alueella. Ens kerralla valitsen varmaan kuitenkin matalat ja vielä tanssittavammat kengät, sen verran päkiät oli tulessa keikan jälkeen.

Jos sää on paras mahdollinen, eli helteisen kuuma, suosin ite kampausta, jolla saa hiukset kiinni. Hollantilaiset letit on vähän ponnaria hauskempi vaihtoehto, ja rengaskorvikset tuo hauskaa kesäfiilistä.

Vaatteissa suosin kuumalla säällä kevyitä ja löysiä materiaaleja. Noihin pellavashortseihin ihastuin just pehmeän materiaalin ja ton pitsikuvion vuoksi. Kukkapaita oli ale-löytö Amsterdamin Bershkasta. Se on just festareille sopivan kesäinen ja rento.

Festarimeikin pitäisin ite aika kevyenä, kun illan aikana tulee yleensä tanssittua, niin kevyttä meikkiä on helppo korjailla vaan puuteroimalla ja lisäämällä huulikiiltoa. Ilman pelkoa siitä, että huolella suunniteltu silmämeikki ois valunu illan aikana pois.

Laukku on hyvä olla mahdollisimman pieni, mikä ei hidasta menoa illan aikana. Jos yhtään pelkää palelevansa aamun pikkutunneilla, on joku neuletakki tai pitkähihainen tarpeellinen.


-Nina


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate