Summer Essentials Top 5

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016Bikinit - Lindex / Aurinkolasit - Ray-Ban Aviator / Hellehattu - Dominikaaninen Tasavalta


Kesällä nautin lämmöstä ja rentoilusta puistossa, rannalla ja oikeastaan missä vaan ulkona. Mitä vähemmän vaatetta, sen enemmän tämä vilukissa nauttii. Kesällä tietyt jutut helpottaa arkea ja tässä muutama esimerkki niistä, mitkä oon ite huomannut olennaisiksi.

_______


1. Nuden sävyiset kynsilakat
Mitä neutraalimpi kynsilakan sävy, sen pitempään se näyttää hyvältä. Kesällä voi laiskottaa lakkailla kynsiä, tai ne vaaa yksinkertaisesti unohtuu. Nudelakka ei paljasta kulumistaan niin räikeästi, kuin värikkäämpi lakka. Lisäksi nude näyttää hyvältä ruskettuneella iholla. Kun nudelakka kynsissä alkaa vetelemään viimeisiään, voi sen hyödyntää aluslakkana vaikka kirkkaan punaiselle lakalle, jolloin se suojelee omaa kynnenpintaa värjääntymiseltä.

2. Kesähattu
Päänsuoja, hattu tms. unohtuu mulla usein ja aika hyvin kestänkin kuumuutta. Mutta hatulla on hyvä suojata välillä päätä, jos auringossa tulee oltua useampi tunti. Lisäksi se on aika kiva yksityiskohta kesän asuihin. Tyylikäs hattu antaa rennolle rantalookille heti astetta huolitellumman yleisilmeen.

3. Huivi tai kimono
Kun on oikein lämmin, ja mittari hipoo hellelukemia, ihmiset luontaisesti vähentää vaatetuksen minimiin. Pidän usein mukana ohutta huivia tai kimonoa, millä saa tarvittaessa suojattua pään tai hartiat. Näin välttyy pahimmalta auringon kuumuudelta ja huivia voi käyttää moneen eri tarkoitukseen rannallakin.

4. Pyörä
Oon todennut monta kertaa kesän aikana, kuinka hyödyllinen oma pyörä on. Sillä pääsee kätevästi liikkumaan paikasta toiseen, usein melkein näppärämmin, kuin julkisilla kulkuvälineillä. Lisäksi tulee paremmin ihailtua maisemia, kyyti on viileämpää ja samalla tulee vahingossa liikuntaakin.

5. Seura
Kaikki kokemukset tuntuu vaan paremmalta yhdessä. Poikaystävän, kavereiden tai perheen kesken koetut asiat saa ihan eri ulottuvuuden, kuin yksin. En viihdy kovin usein yksin, tai koe luontevaksi lähteä esim. yksin reissuun.Tässä just pakkaillaan laukkuja ja valmistaudutaan huomiseen. Seuraavassa postauksessa kuulettekin, mihin mun ikimuistoinen 30-vuotislahja poikaystävältä vie meidät juhannukseksi!

Jos et oo vielä käyny lukemassa mun hehkutusta viime viikonlopun Budabest-reissusta, niin se löytyy tästä.

Nautinnollista ja rentouttavaa juhannusta teille kaikille,

Nina


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate