Synttäriylläri Amsterdamissa

tiistaina, kesäkuuta 28, 2016Muutamaan kertaan oonkin jo kertonut, että täytin 30-vuotta reilu viikko sitten. Virallisena synttäripäivänä juhlittiin ihanan ystävän polttareita, joten omat synttärijuhlinnat sai vielä hetken odottaa. Kesäkuun loppu ei oo se otollisin aika viettää synttäreitä, kun on juhannus, ystävillä alkaa lomat ja reissut ym. joten päätin suosiolla siirtää niitä syksylle, mutta poikaystävä olikin päättänyt keksiä jotain ihanaa, ja juhannus ei ollutkaan se perinteisin mökkijuhannus Suomen suvessa.

Sen sijaan me lennettiin juhannusta edeltävänä torstaina Amsterdamiin pidennetylle viikonlopulle! Reissun toisena yllärinä vietettiin juhannusaatto Coldplayn keikalla Amsterdam Arenalla. Arvatenkin oli ihan mielettömän innoissani, tykkään niin paljon tollasista jutuista. Matkustelu ja livemusiikki, tai muut elämykset koettuna yhdessä on mun mielestä parasta, en ois voinu keksiä parempaa tapaa juhlia pyöreitä.Oon käynyt Amsterdamissa viimeks 16-vuotiaana ja sen verran pikaisesti, että nyt oli tosi kiva nähdä kyseinen kaupunki uudestaan. Nyt siis lähdettiin matkaan rennolla fiiliksellä, tavoitteena kierrellä paikkoja, nauttia hyvästä ruuasta ja lomailusta. Amsterdamista löytyy ravintoloita ja kahviloita joka kulmalta, etsittiin silti Foresquaren kautta taas omat lempparit.

Päädyttiin syömään mm. italialaiseen, katuravintoloihin ja moniin ihaniin kahviloihin aamupalalle. Teen näistä erillisen postauksen, josta selviää tarkemmin kyseiset ravintolat, paikat missä käytiin ja muutakin infoa Amsterdamista.

Nyt pinnistelen viimeiset päivät töissä, ennen kuin aloitan kunnolla kesäloman. Ihanaa, ihanaa viikon alkua ja kesäfiilistä kaikille!


-NinaEi kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate