Tommy Hilfiger Heels

torstaina, kesäkuuta 16, 2016Neuletakki - Vila / Paita - Mango / Aurinkolasit - Ray-Ban Aviator / Kengät - Tommy HilfigerMillään ei oo niin helppo kävellä, kuin kiilakoroilla. Nää kuvissa olevat Tommy Hilfigerin kiilakorot on helppo yhdistää kesän maanläheisiin sävyihin ja mikä parasta, niillä on todella mukava kävellä. Pikkuhiljaa oon unohtanut piikkikorot kaapin perälle ja useimmiten laittanut kiilat jalkaan, mukavuus ennen kaikkea.

Beessi, valkoinen ja harmaa toimii vaatteissa luontevasti yhdessä, puhtaan valkoinen paita raikastaa kokonaisuutta ja sävyt luo yhdessä aika rauhallisen kokonaisuuden. Yhä enemmän vaatteissa panostankin perusväreihin ja mukaviin, laskeutuviin materiaaleihin. Usein kaupoissa huomion kiinnittää voimakkaat värit, tai näyttävät asut, mutta niitä käytän todellisuudessa paljon harvemmin, kuin vaikka valkoisia t-paitoja, mitä ei tunnu koskaan olevan liikaa.

Mun kesävaatekaappi koostuukin helposti yhdisteltävistä ala- ja yläosista, perusväreistä ja muutamista vähän erikoisemmista ja värikkäämmistä vaatekappaleista. Neuletakki on jotenkin pakko olla tällasella vilukissalla aina varalta mukana, ellei mennä ihan hellerajan yli. Aurinkolasit on myös tärkeä osa asua kesällä. Oon aika pakkomielteinen siitä, että koko asu päästä varpaisiin on harmoniassa. Esim. kokonaan vaalean asun kanssa ei vaan käy mustat sandaalit, ellei esim. jossain muussa kohtaa asua oo mustaa.

Nää kuvat on alkuviikolta, kun käytiin tyttöjen kans kahvilla. Nyt tuolla ulkona riehuu hieman erilainen sää, mutta viikonloppuna on luvassa jotain sellasta, missä korkkarit ja kesäiset vaatteet pääsee taas käyttöön, siitä myöhemmin lisää! ;)

-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate