Kesähepenet ja haaveet

maanantaina, elokuuta 03, 2015
Nyt kun nää Suomen kesähelteet kutistui tänä kesänä aika olemattomiksi, niin lohduttaudun hetkeksi muistelemaan niitä ihanan kuumia päiviä kesälomareissun valokuvien kautta.

Lähtiessä reissuun pakkasin silmät ilosta hohtaen laukun täyteen mekkoja, shortseja ja lyhythihaisia paitoja. Mut on selkeesti luotu kesäihmiseksi, koska yllättäen tuo mun vaatekaappi pursuaa kesävaatteita, jotka odottaa koko pitkän talven käyttöään. Ehkä niitä varkain vaan kertyy enemmän, kun ne vie huomattavasti pienemmän tilankin. Näin sen täytyy olla. ;)

Hassua, miten ne tummat vaatteet jää vaistomaisesti sinne kaapin perukoille odottelemaan synkempiä kelejä. Kevyet kankaat, liehuvat helmat ja vaaleat sävyt on mulle yhtä kuin kesä. Sama näkyy meikissäkin, kesällä päivettyneelle iholle riittää pelkkä aurinkopuuteri, ja huulikiilto. Mun kuiva iho kiittää ja nauttii, kun ilmankosteus nousee ja aurinko paistaa.

Kengistä valitsin mukaan parit matalat sandaalit ja kiilakorot, jotka oon todennu maailman mukavimmiksi kesäkorkkareiksi, varsinkin mukulakivillä kävellessä. Eikä korkolaput kulu heti eka illan aikana puhki. Mikä siinä onkin, että ne uusien kenkien kannat joutuu lähes aina vaihtamaan eka kesän jälkeen uusiin. Naisten korkkarit on tehty sisätiloihin asfaltin sijaan kenties?

Hiukset on ehkä mun ongelmallisin osuus hellelomalla. Tukka on kuuma, ja villiintyy kosteassa ilmassa normaalista, piikkisuorasta leijonanharjaksi. Luonnollinen pehmennys ja hiusten "muhkeus" kuulostaa ehkä ihanalta, mutta on todellisuudessa aika haastava, ja sen takia tää tukka päätyykin mulla usein kiinni.

Otan kuvia useimmiten puhelimella, sillä onhan tolla Iphone kutosella tosi kätevä ottaa kuvia. Ja laatu on oikeesti aika jees. Mut sen lisäksi reissussa kulki mukana kesän alussa ostettu Canonin kamera. Vielä sen käyttö vaatii totuttelua ja opettelua, mutta kuvien laatu on tietenkin ihan toista luokkaa. Nää kuvat on otettu Canon EOS 70D kameralla.









 




Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate