Flow-festarit 14.-16.8.2015

tiistaina, elokuuta 18, 2015





 
 


 



 









 
 

 
 

 





 





Flow:n kolmipäiväisillä festareilla oli juhlimassa kymmeniä tuhansia ihmisiä, ja niin olin myös minä! Ei vois olla makeempaa huipennusta kesälle, kuin olla nauttimassa livemusasta, hyvästä ruuasta ja fiiliksistä keskellä Helsingin keskustaa.

Aurinko helli meitä iltaan saakka, ja päivät aloitettiin etkoilemalla puistossa, josta siirryttiin iltapäivästä kuuntelemaan ekoja bändejä. Musan välissä ehti maistelemaan ruokaa festarialueen eri kojuista ja ruoka oli taas mielettömän hyvää. Järjestelyt toimi hyvin, ja pienillä asioilla oli otettu huomioon ympäristöystävällisyys. Mm. ruoka, tapahtumasähkönkäyttö ja Suomen suurin pyöräparkki oli kaikki osa toiminnan suunnittelua, niin että ympäristöä kulutettais mahdollisimman vähän. Peukut sille!

Perjantai polkastiin käyntiin Lianne La Havaksella, jonka jälkeen seurattiin CHIC featuring Nile Rodgersin mieletöntä showta ja klassikkobiisejä. Illan pimetessä päälavan eteen keräs porukkaa Major Lazer, ja siinä vaiheessa kengät lähti jalasta ja tanssittiin koko keikka.

Lauantaina fiilisteltiin alkuun ihanaa Reginaa ja Belle & Sebastiania. Vaikka tän illan kovin esiintyjä oli ehkä nimellisesti Pet Shop Boys, niin Years & Years oli kuitenkin ylivoimaisesti parempi nostattaja. Jos jalat ei ollu väsyneet eka illasta, niin nyt ainakin oli.

Sunnuntai on yleensä näillä festareilla pyhitetty chillailuun ja iisimpään menoon. Päivän eka keikka (meille) oli Emma Salokoski, jonka jälkeen heiluttiin Beckin tahtiin. Mulle illan odotetuin oli Tove Lo, joka veti mahtavan livekeikan Black Tentissä. Mahtavat festarit päätti illan isoin artisti Florence + The Machine. Ei voi muuta kuin kiittää ja kumartaa, Flow täytti taas odotukset.

Till we meet again, had a blast.


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate