Se mistä kaikki puhuu..

keskiviikkona, elokuuta 12, 2015  


..on se, että kesä ja lämpö onkin vielä täällä! Elokuun alku merkkaa usein töiden alkua ja edessä olevaa syksyä. Ihmiset on vähintäänkin harmissaan loman loppumisesta ja pitkän talven tulosta. Mutta mikä onkaan parempaa kostean ja kolean kesän jälkeen, kuin tän vuoden pisin helleputki just nyt, kun kaikki luuli, että se kesä jäikin väliin. Nautitaan ja kerätään mustikoiden lisäksi valosta energiaa.

..on ne typerät tosi-tv ohjelmat, mitä pursuaa tv:stä. Treffailu ja kuntoilu, Fitness, ulkonäkö ja julkisuus, plus ne kaikki yhdessä. Niistä on tehty syksyn tv-illat. Paitsi, jos haluaa kattoo laatuohjelmia, joita löytyy mm. HBO:lta. Ihan vaan pari mainitakseni; Ray Donovan, Penny Dreadfull ja vaikkapa True Detective. Viimeisin ei ollu ihan niin priimalaatua, kuin ykköskausi, mut pitihän se silti jännittää loppuun asti. Oon ehdottomasti näiden HBO:n ja Netflixin kaltaisten palveluiden kannattaja, sen sijaan että yrittäis löytää jotain seuraamisen arvoista tv:n prime time tarjonnasta. Ne jutut näkee seuraavana päivänä haluamattaankin Iltapäivälehtien lööpeistä kaupassa käydessään.

..on se, että pienten koululaisten arki on alkanut. Facebook pursuaa ystävien ja tuttujen postaamia kuvia söpöistä naperoista, intoa ja jännitystä puhkuen lähdössä kohti koulutaivaltaan. Muistan vielä oman, ihka ekan koulupäivän. Koulun piha oli täynnä lapsia ja jännittäviä kohtaamisia. Väkijoukosta erottui kuitenkin vaaleahiuksinen tyttö, jolla oli tismalleen samanlainen, mintunvärinen minni-reppu, kuin mulla. Ja se oli siitä kohtaamisesta lähtien aitoa ystävyyttä.

Tällasia ajatuksia tähän keskiviikko iltaan. Eka kerta muuten tälle viikkoa, kun satoi tänään vettä. Lämmin kesäsade, joka ei silti viilentänyt liikaa. Ja ne tähdenlennot, parhaiten näkyy kuulemma Oulun eteläpuolella. Toivottavasti joku onnekas pääsee tekemään toivomuksia!


 ps. en oo ihan sinut näiden bloggerin asetusten ja teknisten ominaisuuksien suhteen (kuvien välilyönnit ja tyhjä tila yläosassa). Vika on joko mun puutteellisissa atk-taidoissa, tai sit tässä bloggeri-alustassa. Mutta sehän ei menoa haittaa.


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate