Kesä älä mee

maanantaina, elokuuta 24, 2015
Tää kesä helteineen on ainakin säätiedotusten mukaan aikalailla tässä, niin annan vielä itelleni luvan hehkuttaa viime viikonlopun kesäisillä kuvilla. Mulla alkaa auttamatta ahdistaa jo edessä oleva pimeys ja syksy ja talvi ja tuuli ja luita ja ytimiä hyytävä kylmyys. Tiedän, että ei auta marista, sieltä se tulee, mutta oon vaan niin henkeen ja vereen kesänlapsi.


Sunnuntaina lähdettiin aamupalan ja siivoilujen jälkeen pyöräilemään ja suuntana oli Kalasatamassa sijaitseva Ihana Kahvila. Paikka oli mulle nimeltä ja kuvista tuttu, mutta en ollu vielä koskaan niille kulmille eksynyt. Tää paikka ei oo nimittäin ihan ohikulkumatkalla, vaan kahvila löytyy tehdas-alueen keskeltä, meren ääreltä.

Merikonttiin rakennetun Ihana Kahvilan vieressä on Sup-lautojen vuokrauspiste, omatoimisauna ja matkan varrella Kalliosta Kalasatamaan voi ihastella 800 metriä pitkää aitaa, joka on täynnä makeita graffiteja. Ei siis ollenkaan tylsä pyöräilymatka aurinkoisena kesäpäivänä.


 

Ihanassa viehätti myös sen koruttomuus. Värikkäillä maaleilla, rennolla ulkoalueella säkkituoleineen ja riippumattoineen oli vaivattomasti saatu aikaiseksi viihtyisä ja näkemisen arvoinen paikka meren äärelle. Lapsiperheet oli myös huomioitu ja piha-alueelta löytyi mm. hauskat hiekkalaatikot ja aurinkovarjot.
Kahvilan valikoima oli kohtuullinen, ja kattava näin pienelle stopille. Kahvilan yhteydessä oli myynnissä myös kaikkea pientä ja söpöä, mm kierrätysmateriaalista valmistettuja sisustustavaroita.
 
 


Jätskien kadottua napaan siirryttiin naapuriin ja varattiin suppilaudat tunniksi 15€ hintaan. Odotellessa nautittiin aurinkosta ja chillistä sunnuntaitunnelmasta. Lautojen vapauduttua käytiin melomassa Mustikkamaan ja Korkeasaaren luona.


   Aurinkolaseista tippu muuten kahvilassa istuessa linssi ja sitten suppailtiinkin hieman silmät sikkurassa, ilman aurinkolaseja, auringon heijastuessa meren pinnasta, ha ha.

Mahtavaa maanantai iltaa,

-Kesänlapsi

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate