Luonnollisesti kaunis - FLOW kosmetiikka

keskiviikkona, helmikuuta 01, 2017


Oon tän talven aikana tutustunut enemmän kuin ikinä aikaisemmin luonnonkosmetiikka-tuotteisiin. Jolien liikkeestä löytyneet ekologiset tuotteet ja nyt suomalaisen Flow kosmetiikka -merkin luomutuotteet on avanneet mulle ihan uuden maailman.

Jos kannatan ruuassa lähituotantoa, teen mieluiten oman ruokani alusta loppuun, miksen myös kosmetiikassa käyttäisi mahdollisimman luonnonmukaisesti tuotettuja rasvoja ja voiteita? "Puhtaat, ravintorikkaat ja aidot raaka-aineet", tässä kohtaa tosiaan tuo määritelmä kävisi yhtä hyvin luomuruuan kuin myös luonnonkosmetiikan mainosbannereihin. Luomu ja luonnonmukainen herättää jo sanana vaistomaisesti kiinnostuksen ja kunnioituksen tuotteiden alkuperää ja tuotantotapaa kohtaan.

Kasvojen hoidossa oon hiukkasen mainonnan uhri ja tuotteen laadun lisäksi purkin kaunis ulkonäkö vaikuttaa myös hieman mun ostopäätökseen. Ihan turha seikka, mutta niin se vain on. Flow tuotteiden kohdalla tuotteet on ulkonäköä myöten viimeisteltyjä, lasiset pullot tuntuvat jämäköiltä ja pullon valmistamisessa ei ole menty sieltä mistä aita on matalin.


Kauniit lasipullot pitävät sisällään suomalaista superravintoa luonnosta, niiden houkuttelevissa tuoksuissa. Mustikka, tyrni, puolukka ja ruusuvesi tuoksuvat juuri niin raikkailta kuin kuvitella voi.
Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa ja ne eivät sisällä mitään ylimääräisiä ainesosia.

Flow tuotteiden eduksi nostaisin luonnonkosmetiikan genressä juuri nämä tuoksut. Tuotteen houkuttavuutta lisää selkeästi ainakin omalla kohdalla se, että tuoksu on miellyttävä ja raikas.

Sain Flow Kosmetiikalta muutaman tuotteen kokeiluun, mustikka-puhdistusvoiteen, kanerva-kasvojenhoitosuihkeen (ruusuvesi) ja tyrni-puolukka-kasvojenkosteutusvoiteen.


Mustikka Puhdistusvoide

Puhdistusaine on geelimäinen, joka muuttuu veden kanssa iholla maitomaiseksi. Tuote on samaan aikaan hoitava, mutta tuntuu myös puhdistavan tehokkaasti. Pumppupullot on myös erittäin miellyttäviä käyttää.

_______



Ruusuvesi

Tämä suihke rauhoittaa ihoa ja sitoo kosteutta. Tuoksu on myös ihanan freessi, joka antaa kasvoille raikkautta. Ruusuvedestä tulee mieleen suomalaisuus ja se, miten pienenä ihastelin kodin vieressä olevia ruusupensaita, joista tehtiin veteen sekoitettuna omia hajuvesiä. Tässä tuotteessa on sitä samaa raikkautta ja luonnonmukaista tuoksua, mitä voi odottaakin luonnonkosmetiikalta.

_______



Tyrni & Puolukka kasvojen kosteusvoide

Kosteusvoide on kompaktissa koossa, mutta tuote onkin tosi riittoisaa. Pieni pisara riittää kosteuttamaan kasvot kauttaaltaan.

_______




En tiedä tuleeko musta koskaan täysin luomua kosmetiikan suhteen, mutta varmasti tälläiset uudet luonnonmukaisesti tuotetut tuttavuudet avaa enemmän mun ajatuksia ja saa pohtimaan kulloisenkin tuotteen valmistusprosessia. Onhan se ihan mielettömän hienoa, että Suomesta saa hankittua kauneudenhoitotuotteita, jotka on tuotettu täältä hankituista raaka-aineista, korkeilla laatustandardeilla.

Näihin tuotteisiin ainakin ihastuin kovasti, joten varmasti tästäkin kokeilusta jää jotain pysyvästi mukaan kauneuden hoitorutiineihin.

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate