Meikitön minä

sunnuntaina, helmikuuta 12, 2017


Viimeisen viikon aikana en oo raottanutkaan meikkipussia. Täällä Thaimaassa aamuauringon noustessa ennen seitsemää, alkaa lämpötila pikkuhiljaa nousta lähemmäs päivän kuuminta reilu +30c lämpöastetta.

Ilmankosteus on myös sitä luokkaa, että highlighterit syntyy ilman mitään meikkejä ja jotenkin luonnollisuus kuuluu tänne. Pieni sipaisu huulirasvaa, aurinkovoiteet naamaan ja eilisillan letit auki, ja päivän beach look on valmis. Iho on ihanan pehmeä ja kostea, tosin tuolla kuumuudessa nestettäkin katoaa kehosta sen verran, että vettä pitää juoda ihan urakalla.

Silti nautin ihan mielettömästi siitä vapaudesta, että ei tee mieli meikata. Miten vapauttavaa on olla vaan, meikittömänä. Lomalla unohtuu helposti ne arjen rutiinit, joista pitää joskus liiankin tiukasti kiinni. Myös kauneuden rutiinit on aika tiukassa, kun välillä niitä ois ihan hyväkin unohtaa.

Hiukset on helpoin myös antaa olla vaan, harja ja pari hiusponnaria, niillä pärjää pitkälle. Kuvissa mulla on kiharat, jotka syntyi edellispäivän hollantilaisen leteistä. Siitä syntyikin kuin itsestään tänne Thaimaan kosteuteen sopivat villit kiharat.

Asuna tuo valkoinen mekko on aika passeli näihin keleihin, sillä väri kestää kuumuutta ja kangas on ihanan kevyt. 

Nina

2 kommenttia

 1. Eikö susta ole vähän itsensä huijaamista puhua "meikittömästä minästä" kun naamassa on mintissä olevat ripsienpidennykset? Herätys todellisuuteen nyt :) Kaunis olet, mutta näissä kuvissa et tosiaankaan meikitön. Ja ei please mitään vääntöä "ei pidennykset ole meikkiä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tiedostan, että ripsenpidennykset löytyy. :) Mutta ei niitä oikeen poiskaan saa, ja kun iho saa olla ilman mitään meikkikerrosta, niin se on jo aika paljon se.

   Tarkoitus oli herätellä hyvää mieltä ja iloa, toivon sitä sunkin viikkoon Ida!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate