Sunnuntaiherkku Thaimaassa

sunnuntaina, helmikuuta 26, 2017

Kotona ollessa on ne tietyt rutiinit ja lempparit ruuanlaitoissa ja herkuissa. Niin myös täällä Thaimaassa ollessa aika äkkiä huomaa löytävänsä kaupasta ja kahvilasta ne tietyt jutut mistä tykkää. Hassua, miten se ihmismieli toimikaan niin sopeutuvasti.

Hedelmät on se mitä useimmiten täällä tulee syötyä herkkuhimoon, ne kun on niin sairaan maukkaita ja tuoreita. Ananasta, mangoa, vesimelonia ja muita hedelmiä myydään joka kadun nurkalla. Vaikka tuoreet hedelmät korvaakin herkkuhimon usein miten, niin vähintään kerran viikkoon on pakko saada aamupalalla vohveleita. Kuin hyvää täällä onkaan oikeesti kaikki ruoka, niin lisäksi nuo vohvelit osataan kyllä tehdä täällä.

Vohvelit on täällä siis n i i n taivaallisen hyviä. Paksu, mutta ilmava vohveli, vähän kermavaahtoa, suklaakastiketta tai hunajaa ja banaania. Ja mun sydän on mennyttä. Yhdistelmä ei oo liian makea ja tuo kombo vaan yksinkertaisesti toimii.


Tiedän mitä tän reissun jälkeen ostetaan kotiin. Oma vohvelirauta. Ja heti kun ikävä takas tänne lämpöön iskee, niin tehdään noita aamupalaksi.

Eilen tultiin Koh Taolle ja tähän mennessä meidän hotelli on just se mitä viimeiselle lomaviikolle voi toivoa. Korkean kukkulan päällä, josta näkee rantaan saakka.  Lisäksi tän saaren tunnelmassa on jotain ihanan rentoa.


Ihanaa sunnuntaita,

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate