Sunset dinner

perjantaina, helmikuuta 10, 2017
Thaimaassa ruoka on sen verran halpaa, että ulkona syöminen on aika luonnollista, vaikka ollaankin pitempään reissussa. Noin 5 eurolla saa jo hyvänkokoisen annoksen ja juomat siihen päälle ei maksa paljoa lisää.

Ekstraihanaa tästä ulkona syömisestä tekee se, että oikeesti syödään taivasalla, auringon laskiessa horisonttiin. Tai aamupala lämpenevässä säässä, hiekka jalkojen alla. Nää on niitä pikkujuttuja, joita odottaa aina päivältä. Ja onneks tykätään Kaitsun kans molemmat thaikkuruuasta, toki täältä muutakin saa.

Nyt eka viikon aikana meille on jo muodostunut pari lemppariravintolaa kotikulmilta, yks niistä on Surf'n Turf -niminen rantapaikka, jossa ollaan syöty sekä aamupalaa, että illallista. Nuo auringonlaskut on täällä ihan mielettömiä, edelleen joka ilta tuijotan silmät pyöreinä, kuin kaunista voi olla.

Hassua, että ensimmäinen viikko on jo takana täällä Thaimaassa. Toisaalta päivät on ollu ihanan rentoja, mutta silti aika kuluu nopeasti, kun on tietty rytmi. Nyt aletaan varailemaan ens viikolle lentoja Chiang Maihin, jonne lentää tunnissa täältä Pattayalta. Siellä pohjoisemmassa ois luvassa ainakin hyvää ruokaa (ylläri), kauniita temppeleitä ja kaikenlaista aktiviteettia patikoinnista pyöräilyyn.

Ihanaa viikonloppua!


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate