#sydän

tiistaina, helmikuuta 14, 2017


Oli missä päin maailmaa tahansa, niin tuntuu että tietyt ihmiset kulkee aina mukana. Vaikka se kuulostaa umpi kliseiseltä, niin tietyt ihmiset on sydämessä aina mukana. Välillä tuntuu, ettei ehdi nähdä tarpeeksi niitäkään, jotka on ihan siinä lähellä. Vaikka asuttais samassa kaupungissakin, niin välillä herää siihen todellisuuteen, että pelkkä instagram-kuvan tykkääminen, tai toisen ajattelu ei oo sitä todellista välittämistä, tai tarpeeksi.

Jos ei ehdi sopimaan treffejä heti saman tien, niin ainakin pikainen viesti tai puhelu saa toiselle heti sen tunteen, että mua on ajateltu. Musta on ihana huomata puhelimessa ystävältä tullut tekstari, tai pelkkä sydän hymiö. Tai poikaystävän hyvän työpäivän toivotus, kun oot lähtenyt aikaisemmin töihin aamulla. Ja myös toisin päin, mistään ei tuu niin hyvä olo, kun toisen ilahduttamisesta vaikka jollain ystävällisellä eleellä.
paita - Springfield / kengät - TOMS / laukku - Pieces

Pienet asiat on niitä, joilla on oikeesti merkitystä. Se, että halaat ystävää, kun tapaatte, tai hymyilet tuntemattomalle, muullekin, kuin kaupan kassalla työskentelevälle henkilölle. Kuinka hyvältä se tuntuukaan, kun joku tuntematon heittää sulle yllättävän kehun, tai muuten vaan alkaa jutteleen.

Ystävänpäivä ei oo vaan yks päivä vuoteen, vaan se on jotain mikä kulkee aina mukana, kun kohtaa muita ihmisiä. Anna itestäs vähän enemmän, uskalla sanoa se positiivinen ajatus ääneen ja vitsi kuin hyvä olo siitä jakamisesta tulee.

Ihanaa ystävänpäivää tänään, huomenna ja myöhemmin ❤


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate