SMOOTHIEBOWL

sunnuntaina, tammikuuta 29, 2017


Viikonloppu aamut on mulle ihan erityisen tärkeitä, koska sillon on aikaa nukkua niin pitkään kuin haluaa ja aamupalalle ja sen tekemiseen on oikeesti aikaa. Me syödään Kaitsun kans aamupala viikonloppusin oikeestaan vasta lähempänä puoltapäivää, mutta eiks se oo just parasta?

Rakastan näperrellä aamupaloja ja tehdä niistä visuaalisesti houkuttelevia ja mikään tähän tarkoitukseen ei oo yhtä hyvä, kuin smoothiebowl. Oon vähentänyt viimeisen 1-2vuoden aikana maitotuotteiden käyttöä, joten tähänkin käytin pohjaksi soijajogurttia luonnonjogurtin sijaan. Soija ei oo maultaan niin hyvää mun mielestä, mutta sekoittamalla sen marjojen kans blenderissä saan huijattua makua paremmaksi.




SMOOTHIEBOWL

soijajogurttia
proteiinijauhetta
mansikoita
kiwiä
banaania
granolaa (jossa kauraleseitä, pähkinää, siemeniä, kuivattuja marjoja)
kookoshiutaleita

_______

Jogurtin sekaan lisäsin vähän proteiinijauhetta. Siihen ei kannata lisätä mitään nesteitä, jotta koostumus säilyy paksuna. Se taitaakin olla tän smoothiebowlin tärkein ero juotavaan smoothieen. Jogurtin päälle pilkoin lempparihedelmiä ja marjoja, sekä granolaa.

Päällisiä voi olla niin paljon kuin kulhoon mahtuu, joka lusikallisella saa vähän erilaisia makuja suuhun. Lisäksi granola ja pähkinät tai siemenet tuo rapeutta ja antaa vähän erilaista tuntumaa.

Mikään ei piristä talvista aamua niin paljon, kuin tää värikäs kulho täynnä terveellisiä herkkuja!


Nina

2 kommenttia

  1. Näyttää niin hyvältä :) Varsinkin tuoreet mansikat maistuisi nyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt ei oo kyllä paras aika vuodesta tuoreille mansikoille. Mut pakko oli saada, kun himo iski. 😃 Ja oli hyvää! 🙂

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate