Unelmat on tehty toteutettaviksi

perjantaina, tammikuuta 27, 2017


Kaikilla on varmaan salaisia unelmia, mistä haaveillaan ja unelmoidaan. Mitä suurempia ne haaveet on, sitä helpommin ne yleensä ajan myötä torjutaan, ennen kuin on ees yrittänyt tehdä töitä niiden eteen.

Sanonta, "jos oikein kovasti jotain haluaa, niin sen tulee myös saavuttamaan", pitää mun mielestä aika hyvin paikkansa. Tuo ajatus toimii myös päinvastoin. Jos oma elämänasenne on negatiivinen ja ennakkoluuloinen, miten koskaan voiskaan saavuttaa mitään?

Uskon kuitenkin siihen, että pelkkä positiivinen ajattelu ja tietoinen työskentely omien unelmien eteen tuottaa jossain vaiheessa tulosta.


Masistelu ja surkuttelu on paljon helpompaa. "Ei se kuitenkaan tuu onnistuun" tai "turha yrittää", on niitä ajatusmalleja, joista pitäis päästää irti. Sä oot itse jokaisen unelman arvoinen ja ansaitset hyvää. Toimi siis elämässä sen mukaan, kuin jokainen hetki olis viimeinen.

Myönnän, että näin ajatteleminen on välillä haasteellista. Kun ei voi vaan ottaa ja teleportata itteään pois ikävistä tilanteista, tai napsauttaa sormia ja siirtyä suoraan niihin unelmiin, käymättä niitä vaiheita läpi, jonka kautta sinne päästään. Vaikka sitten kantapään kautta.
kuvat Pinterest

Tasan viikon päästä oon aika lähellä yhtä omaa unelmaa ja se on tuottanut jo monen viikon ajan mulle hyvää oloa. Viikon päästä saan pakata matkalaukun täyteen kesävaatteita ja valmistautua päivärytmiin, jossa ei oo mitään ulkoa ohjattua aikataulua. On vaan minä ja hetkessä eläminen.

Me otetaan irtiotto arjesta ja lähdetään Kaitsun kans kuukaudeksi asumaan Thaimaahan. Pelkkä ton lauseen kirjottaminen tuo mahan täyteen perhosia ja hymyn huulille. Parasta tässä matkassa on se, että mun päivät on täynnä tyhjää, mitään ei oo liikaa suunniteltu etukäteen ja kuukaudessa ehdin varmasti rentoutumaan ja hidastamaan.

Joten helmikuu tulee olemaan aika erilainen täällä blogin puolellakin. Tuutte näkemään varmasti paljon aurinkoisia kuvia, hiekkasia varpaita ja arkisia juttuja sieltä päin maailmaa.


Nina

2 kommenttia

  1. Oiiih, kuukausi Thaimaassa kuulostaa ihanalta! Nauti matkasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka!! 💗 Odotan kyllä niin paljon tota matkaa 🙂

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate