CHOCOLATE BROWN -meikki tutoriaali

tiistaina, tammikuuta 10, 2017
Niin kun oon täällä blogin puolella maininnutkin, niin silmämeikissä käytän useimmiten helmiäissävyjä mattavärien sijaan. Mutta nyt lähdinkin tekemään silmämeikkiä pääasiallisesti mattasävyillä. Ruskean sävyt meikissä on helppoja käyttää arkenakin ja lopputulos on pehmeä, mutta antaa kuitenkin syvyyttä silmiin. Sen vuoksi ruskea onkin useammin mustan sijaan se, millä tykkään varjostaa silmiä.

Alkuun pohjustin ihon Lumenen meikkivoiteella ja tein varjostukset poskiin ja otsaan Lumenen hehkupisaroilla. Oon tykännyt tosta Lumenen nestemäisestä sävytteestä, sen saa helposti miksattua normaalimeikkivoiteeseen, tai taputeltua sellasenaan pelkästään esim. poskille tuomaan pientä hehkua.


Lumene - Longwear Blur Foundation, 4 warm beige /
Lumene Invisible Illumination, Instant Glow Water Color Bronzer

Pohjameikin kiinnitin Make Up Storen smoothing primer irtopuuterilla ja lisäsin poskille Alima Cosmeticsin luonnonkosmetiikan irtoposkipunaa, jossa on mukana highlightia sopivasti.Aloitin silmämeikin Macin vaalealla sävyllä liikkuvalle luomelle ja kulmaluulle. Häivytyssävynä käytin luomivaossa Urban Decayn paletista sävyä tease. Tease on mattainen, mutaisen harmaa sävy, joka toimi hyvin Make Up Storen suklaanruskean kanssa, jolla tein ulkonurkasta lähtien yläluomen contourin. Näitä kahta sävyä käytin myös alaluomen rajaukseen, tehden rajauksesta häivyttäen utuisen. Koko meikki oli tarkoitus säilyttää pehmeänä ja sävyiltään lämpimänä, joten sävyjen blendaus ja häivytys oli tärkein osa.

Lopuksi viimeistelin silmämeikin lisäämällä hiukan Max Factorin paletista mustaa, mattaista luomiväriä silmän ulkonurkkaan. Mustalla eyelinerilla korostin myös silmän muotoa ja luomivärin jatkuvuutta ulkonurkasta eteenpäin.


Mac - A natural flirt / Urban Decay - Naked 2 / Make Up Store - Microshadow, Brownie /
Max Factor - Masterpiece Nude Palette

Huuliin käytin Make Up Storen Melon Matt kynää, jättäen huulet kokonaan mattaiseksi.
Make Up Store - Melon Matt

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate