January highlights

sunnuntaina, tammikuuta 31, 2016


Uskomatonta, miten nopeasti tää vuoden eka kuukausi on mennyt. Toisaalta saatiin lomailla melkeen 2,5 viikkoa, jolloin tuli todella rentouduttua. Arjen pyöriessä aika menee niin vauhdilla, mutta odotan ihan mielettömästi kevään tuloa, joten kuukauden vaihtuminen on ihan iloinen asia.

Yks iloinen asia blogin kannalta on se, että mut löytää nykyään Indiedays Inspiration -sivustolta. Blogin osoite www.ninassusanne.blogspot.fi  säilyy toki edelleen samana, mutta kirjoittaminen osana Suomen suurinta blogiportaalia on ihan huippukiva juttu! :)


Tammikuun aikana ollaan nähty ystäviä ja viime kerralla kyläillessä syötiin superherkullista Snickerskakkua. / Arkiaamujen piristys oli, kun jaksettiin herätä ennen töihin lähtöä vähän aikasemmin ja mentiin aamupalalle Berggaan. Sää oli ihan kauhea tuona aamuna, mutta herkullinen aamupala piristi ihmeesti. / Helsingin citykäytävän Roberts Coffeessa on aivan ihana henkilökunta, aina hymyssä suin palvelemassa. Siellä kävin yks iltapäivä vaihtamassa ystävän kans kuulumisia.

_______



Oltiin joulun aikaan Dominikaanisessa Tasavallassa lomailemassa, ja kotiin paluu matkan jälkeen tuntuu aina yhtä ihanalta. Kevään tulo alkaa olla jo niin mielessä, että kotiakin on kiva piristää raikkailla väreillä. / Ankeista säistä johtuen kotona on entistä ihanampi viettää aikaa. Yks mun lemppari smoothieista koostuu ananaksesta ja banaanista. Teen muuten piakkoin postausta muutamasta mun suosikki smoothie-ohjeesta. / Tammikuun alkupuolella päästiin juhlimaan ystävien lapsen nimiäisiä. Kuvassa mulla on silmät vielä väsyneinä jet lagista, oltiin nimittäin edellispäivänä palattu kotiin.

_______




Kaunis valkoinen lumi tekee ihan ihmeitä ulkona, vaikkakin lämpötilat on nyt plussalla. Toivottavasti nää lumet ei oo ihan kokonaan katoamassa. / Toisetkin juhlat mahtui vielä tammikuulle, kun ajeltiin Jyväskylään viettämään poikaystävän isän synttäreitä.

Helmikuussa ollaan menossa ainakin Tallinnaan viikonlopuksi ja saadaan ihania vieraita Oulusta. Piristävää kuun vaihdetta kaikille, toivottavasti helmikuu tuo kaikkea kivaa tullessaan!

-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate