Ripset, ripset, ripset

torstaina, tammikuuta 21, 2016
Halusin kirjottaa tästä aiheesta, jos joku miettii laittavansa ripsenpidennykset, tai on muuten vaan kiinnostunut kuulemaan, miten koko homma ylipäätänsä tapahtuu. Mä oon Helsingin Kampissa sijaitsevan Kauneushoitola Blue Lagoonin tyytyväinen asiakas ja osaan jotakuinkin kertoa omien kokemuksien pohjalta, mitä ripsienpidennys tarkottaa.

Ripsenpidennykset on nykyään aika suosittu ja yleinen näky Suomessa. Monilla kun ne omat ripset ei oo välttämättä kovin vahvat, pitkät tai riittävän tummat, niin tää on helppo tapa saada silmiin näyttävyyttä ja helpottaa meikkaamista. Jos ei halua jatkuvasti pitää pidennyksiä, niin ainakin reissuilla ja helteisillä lomamatkoilla nää on pelastus. Sillon ei tuu meikattua juurikaan, niin ripset tuo kuitenkin jotain piristystä kasvoille.




Ensimmäiset mielikuvat ripsenpidennyksistä voi olla erittäin feikit, ylipitkät tekoripset ja sitä ne ei onneksi oo ammattilaisen tekemänä. Paras lopputulos on tarpeeksi luonnollinen, mutta silti kaunis, niin että ripsien pituus on suhteutettu kasvoihin ja silmiin sopiviksi. Ite tykkään ripsistä parhaimmillaan 1-2 viikon päästä huollosta, kun niistä on osa vaihtunu ja silti niillä pärjää hyvin yli kuukaudenkin, jos ne on pysyny niin kuin tarkotus.

Mulle ja varmasti monelle muullekin ripsenpidennyksiä pitävälle tärkein pointti on se, että vältyt joka päiväiseltä ripsivärin käytöltä, ripset näyttää siistiltä ja tasaisilta ja ne on kaikkeudessaan niin vaivattomat. Sen lisäksi mulle on tärkeetä, että ripset ois luonnollisen mittaset suhteessa omiin ripsiin. Myös ripsien ammattilaiset suosittelee yleensä omien ripsien lähettyvillä olevaa pituutta, näin ne pidennyksetkin pysyvät kauniimpana.




Ripsiä on eri tyylisiä, jotka vaihtelee pituuden, paksuuden ja kaarevuuden mukaan. Sen lisäksi niitä voidaan laittaa yksittäisinä, yks ripsikuitu per oma ripsi, tai tupsuina, jolloin jatke koostuu useammista, ohuemmista yksittäisistä ripsistä. Jälkimmäiset on kevyemmät ja pehmeämmät, eikä ripsien tippuessa tuu varmastikaan mitään "koloja" ripsien rivistöön. Molemmissa on puolensa ja jokainen löytää kokeillessaan sen oman suosikin.

Ripset kiinnitetään liimalla lähelle oman ripsen tyveä ja ripsen irrotessa jatke tippuu luonnollisesti oman ripsen mukana pois. Ripsihuoltaja huolehtii laiton aikana, että jokaiseen jatkeeseen liitetään yksi oma ripsi, niin ettei ne hankaloita tai vahingoita omien ripsien luonnollista kasvua. Tän takia suosittelen menemään laadukkaalle ammattilaiselle, jotta lopputuloskin olis sen näköinen.




Ripsien ensimmäinen laittokerta on luonnollisesti kalliimpi ja sen jälkeen tehtävät huollot on halvempia. Laadukkaissa paikoissa eka laitto maksaa n. 100-120€ ja huolto on siitä reilu puolet. Huoltokerrat kestää mulla aina noin 1,5-2h, jonka aikana usein melkein nukahdan, niin rentouttavaa ja miellyttävää se on.

Ripsiin ei tietenkään tarvi käyttää enää laiton jälkeen ripsiväriä ja muutenkin meno on niiden kanssa aika huoletonta. Päivittäinen harjaus ripsiharjalla ja meikinpuhdistus öljyttömällä tuotteella riittää.

Huh, ripsi-sana tuli mainittua varmaan sen parisenkymmentä kertaa, joten ainakin niistä jotain tietoa tässä nyt tuli. Tuun varmaan jatkossakin tekemään kauneus/meikkaus/ihonhoito -aiheisia postauksia.

Kaikki kysymykset liittyen ripsiin tai muuhun kauneus-hömpänpömppään on enemmän kuin tervetulleita!

-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate