Ihanaa uutta vuotta 2016

sunnuntaina, tammikuuta 10, 2016
Hei pitkästä aikaa! Viime kirjoituksesta on kulunut lähes kolme viikkoa, ja se aika vietettiin maapallon toisella puolella, hieman erilaisemmissa maisemissa.

Loma oli kaikessa merkityksessään ihana, täynnä rentoutumista, hyvää ruokaa ja ikimuistoisia kokemuksia. En oo muutamaan vuoteen käyny keskellä talvea lämpimässä matkakohteessa ja tää loma toi kyllä kaivattua piristystä talven keskelle.

Teen lomasta Dominikaanisessa tasavallassa oman postauksensa, mutta vielä voi palata jouluaaton kuviin, sillä ehdittiin myös nauttia aaton perinteisestä tunnelmasta ennen kuin lennettiin loman viettoon.



















Jouluaattonakaan ei ollut vielä lunta ja keleihin olikin tullut kaivattu muutos meidän reissun aikana. Reilu -20c pakkanen ei ollu niin mieluinen ylläri, mutta lumisadetta oon ihastellut moneen otteeseen. Miten ihana on viettää ulkonakin aikaa, kun joka paikassa on valkoista ja päivä tuntuu heti paljon pirteämmältä.

Reissun aikana päivitin muutamia kuvia Instagramiin, muuten en juurikaan käyttänyt nettiä tai lukenut uutisia. Täydellinen irtiotto arjesta ja keskittyminen vaan siihen ympärillä olevaan teki niin hyvää.








Vielä on reissun jäljiltä hieman aikarytmi sekaisin, mutta suurin osa matkatavaroista on purettu ja totuttelu arkeen alkaa varmasti viimeistään huomenna aikaisella aamuherätyksellä. Loman aikanakin herättiin kyllä ajoissa, tosin se tais olla aurinko joka herätti, eikä herätyskello.. :)



On niin mahtava herätä omasta sängystä ja jossain vaiheessa sitä alkaa aina kuitenkin kaipaamaan omaan kotiin reissustakin. Mahtavaa uutta viikkoa ja alkanutta vuotta kaikille, palataan pian aurinkoisten reissukuvien merkeissä!


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate