3 syksyistä asua arkeen, juhlaan ja ulos

sunnuntaina, syyskuuta 20, 2015
Autumn colors

1. Illanviettoon

peplum toppi / statement kaulakoru / musta nahkajakku / viininpunaiset nahkahousut /
mustat mokkanilkkurit / nahkainen hapsulaukku / vihreä huivi


__________



Autumn outdoors

2. Ulkoiluun
villakangastakki / cashmirhuivi / nahkasormikkaat /
nahkalaukku / nahkasaappaat / hattu



__________


Couzy indoors clothes

3. Arkeen
neuletakki / valkoinen t-paita / mustat sukkahousut /
nahkahame vinolla leikkauksella / beessi huivi / niken piilokorko tennarit / kaulakoru


__________



Tein eka kertaa Polyvorella erilaisia asuyhdistelmiä ja sehän oli ihan mielettömän hauskaa. Tarkoitus oli löytää syksyyn sopivia väriyhdistelmiä ja käytännöllisiä juttuja. Tällä kertaa postauksessa ei oo vaatteiden merkkejä tai hintoja, mutta eka kerrasta innostuneena taidankin toteuttaa seuraavan asukollaasin hintojen ja nettikauppojen/merkkien kera!
 
Tykkään ite aika simppelistä pukeutumisesta niin värien kuin vaatteiden mallienkin suhteen. Ensimmäisenä tarkistan vaatteen materiaalin, sen jälkeen mietin väriä ja mallia sekä vaatteen monikäyttöisyyttä. Toki myös hinnalla on iso merkitys, joka vaikuttaa lopulliseen ostopäätökseen. Nykyään mietin kuitenkin vaatteen käyttöikää paljon, näyttääkö se hyvältä vielä muutaman pesukerran jälkeenkin, vai nukkaantuuko kangas hetkessä.
 
Syksy on mukavaa aikaa pukeutumisen suhteen, kun vielä pärjää ohuemmalla takilla ja kevyemmillä vaatteilla kerrospukeutuen. Mustan käyttö lisääntyy mulla automaattisesti näin syksyisin, mutta yritän löytää vähän värejä murretuista maanläheisistä sävyistä. Viininpunainen, vihreä tai beessi tuo mukavaa vaihtelua musta-harmaa akselille.
 
Ostin tällä viikolla yllä olevan harmaan kaltaisen villakangastakin, ehkä siitäkin kuvaa jossain vaiheessa. Huomasin jälkeenpäin, että joka asusta löytyy huivi, mut se on niin helppo ja kiva lisä asuun kuin asuun. Ja talvella viihdyn ainakin ite myös sisällä usein ohut huivi kaulassa.
 
Toivottavasti tää inspiroi tai sai ideoimaan jotain omaan syyspukeutumiseen!


Nina


 
 

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate