Tuo mulle lämpöö

sunnuntaina, kesäkuuta 28, 2015
 



..vie mut aurinkoon. Valmiina lähtöön, yy, kaa, koo, nee, vii, kuu!



Tässä viimeiset pari viikkoa mulla on jo kovasti kutkutellut kesäloma ajatuksissa.. ..jos ihan vaan vähän lipsahtais unirytmi, kuumuus tuntuis iholla ja sais herätä uuteen päivään vailla sen suurempia suunnitelmia ja huolen häivää.
 
Oon antanut itelleni luvan jo lomahymyyn, sillä Helsinki on jo täynnä kesäturisteja ja kieltämättä aika ihanaltahan se tuntuu päästä viettämään neljä viikkoa pelkän lomailun merkeissä.
 
Vähän aikaa pitää vielä pinnistellä ja laskea päiviä. Viis päivää lomaan, ja toiset viis siihen päälle, niin lentokone vie meidät välimeren rannoille, Maltalle. En ehkä kestä. Onneks oon ihan sinut tän mun odotusjännityksen kanssa, ja antanut sille luvan päästä valloilleen.
 
Se odotusfiilis on osa tarinaa ja kun siihen tottuu, niin on jo tilaa ajatella ihan vaan sitä lomailuakin. Oli se loma viikon, kaks tai yli kuukauden, niin toivon, että jokaiselta löytyy ne hyvät fiilikset ja ihanat ihmiset ympäriltä, kenen kans hehkuttaa vaikka yötöntä yötä siideri kädessä, pakata eväät laukkuun ja lähtee puistoon, kastella hiukset kaatosateessa ja ottaa ikimuistoisia valokuvia parhaista hetkistä. Aijai jai.
 
 
 

 
 

 

 

 

 



Nää kuvat on Dubaista viime keväänä. Arabiemiraatit on aika ideaali matkakohde pimeän ja kylmän Suomen talven jälkeen. Ja tää aurinkoparatiisi on vain 5 tunnin lentomatkan päästä. Dubaista löytyy sitä, tätä ja tuota, luksuksesta koskemattomaan aavikkoon. Jatkuva rakentaminen ja "näyttämisenhalu" ei silti vie pois sitä nautintoa, minkä lomalta saa.

Postauksen otsikon myötä aloin miettiin tän kesän suomihitti-biisejä, minkä tahtiin tanssitaan yön pikkutunneilla ja mikä tuo kesän 2015 mieleen ens talvena. Jukkapojan äkxysexy ei nyt eka kuulemalta aiheuta mitään väristyksiä, Kasmir ihan menettelee ja mitäs muita näitä nyt on. Arttu Wiskarin Kahvimaito biisi on keikkunut otsikoissa tän viikon ajan sanotuksista johtuen. "Kesähitistä on turha etsiä syvällistä sanomaa", näin se taitaa todellakin tän kyseisen biisin kohdalla olla.

Viime kesäiset biisit on vielä hyvässä muistissa. Niistä on hyvä alottaa. Brädin sanoin; oo, padapapadaa, lämpöö. Ooh, mahtavaa uutta viikon alkua kaikille, ehkä se aurinkokin alkaa vihdoin lämmittää!

2 kommenttia

  1. Käy tykkäämässä facebook.com/kesabiisit. Löytyy lisää juurikin kesäistä settiä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, käyn ehdottomasti tykkäämässä.

    Ps. Taputukset ekasta kommentista mun blogissa! :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate