Idyllinen Porvoo

sunnuntaina, kesäkuuta 07, 2015
Päästäänkö veneilemään ja muistetaanhan käydä Brunbergillä...onkohan mulla nyt tarpeeksi lämmintä vaatetta mukana ja mitähän hyvää kokattais..  toivottavasti aurinko paistaa, ja ei se edes haittaa, vaikkei paistais. Koska Porvoo. <3

Vietettiin tää viikonloppu Porvoossa ja aina sinne lähtiessä jo miettii, koskahan taas seuraavan kerran mennään. Siellä päästään viettämään aikaa luonnon läheisyydessä, heräämään aamulla linnun lauluun, syömään aamiaista terassilla ja rentoutumaan.

Porvoossa on kaunista ja kotoista, mukulakivikadut, värikkäät puutalot ja söpöt pikkukahvilat ja putiikit Porvoonjoen varrella houkuttelee monia turisteja varsinkin kesäisin.

"Täällä ois varmaan kiva asua", on se fiilis mikä mulle usein tulee siellä käydessä.


















Yks Porvoon suosituimpia ja mainitsemisen arvoisia ravintoloita on ehdottomasti Timbaali, josta saa superhyviä etanoita. Muita kivoja paikkoja on esimerkiksi Paahtimo, jonka kesäterassi avautuu Porvoonjoelle, josta veneilijät voi rantautua sisään. Laajan olut- ja kahvivalikoiman lisäksi Paahtimosta löytyy pientä syötävää. Vanhan kaupungin puolelta löytyy kivoja pikku sisustusputiikkeja, joissa on kiva piipahtaa, vaikkei edes ostais mitään.


Ihanaa viikon alkua!

-Nina






Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate