HIGH WAISTED PANTS - kesän suosikkihousut

tiistaina, elokuuta 01, 2017





Tänä kesänä oon innostunut high waist vyötäröstä niin housuissa, kuin mekoissakin. Korkea vyötärö korostaa nimensä mukaisesti sitä kapeinta kohtaa keskivartalosta, eli vyötäröä, lisäksi se lisää mukavuutta, kun ei tarvi pelätä vilautuksia kesäterassilla.

Perusvalkoiset t-paidat on olleet tän kesän kulutetuin vaatekappale mulla. Voiko niitä edes olla koskaan liikaa. Toivottavasti vielä elokuussa saadaan nauttia lämmöstä, ettei tarvis ihan vielä hetkeen pakkailla kesävaatteita pois.



paita - Zara / housut - Vero Moda / laukku - Chloé

Omistan kahdet kappaleet korkeavyötäröisiä housuja, kuvissa näkyvät vihreät ja mustat. Niiden kanssa käytän useimmiten tiukkaa paitaa, ja pesuissa lyhentyneetkin paidat pääsee taas käyttöön, kun paidan helman saa piilotettua housujen sisään. Muuten olisin jo ajat sitten heittänyt muutaman paidan kierrättykseen, ellen olisi innostunut taas korkeammasta vyötäröstä.

Miltä tää trendi teistä tuntuu?


Nina

4 kommenttia

  1. Tosi kiva asu kokonaisuudessaan, koruineen päivineen! Ja pitää mainita, että tuo Chloen laukku on niin söpö - aina kun samanlainen tulee vastaan, en voi kun ihastella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun kommentoit ja huomasit asusteetkin! :) Samaa mieltä Chloén laukusta, tuo sopivasti piristystä tolla pinkillä värillä.

      Poista
  2. Tykkään tosi paljon tuosta tyylistä. :) Housut on niin nätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Susanna! <3 Kesällä on kyllä kiva pukeutua, kun voi käyttää perusfarkkujen sijaan tollasia pellavasekotteisia, kevyempiäkin housuja. :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate