Paras vegeburgeri - ONDA

perjantaina, elokuuta 18, 2017


Burgeri on yks niistä ruuista, mitä en ois aiemmin osannut kuvitella ilman punaista lihaa tai kanaa. Se nyt vaan on osa hyvän hampurilaisen identiteettiä, että sämpylän välistä löytyy muutakin kuin kasvista. Mutta eihän se ihan näin ookaan.

Nykyään mielummin vältän punaista lihaa, ja ekana tuleekin usein silmäiltyä ravintoloiden listoilta ne vegevaihtoehdot. Siitä syystä, että nykyään saa niin monipuolista ja hyvää kasvisruokaa, ja toisekseen mä en itse osaa juuri salaattia ihmeellisempää kasvisruokaa tehdä.

Onda on yks parhaimpia, mitä tulee mun lähikulmien kasvisruokaravintoloihin. Ja pakkohan mun on teille tulla heti suosittelemaan mun valitsemaa hamppuburgeria! Jos tykkää falafeleista, niin tää on just sopivaa vaihtelua niille, kun pyöryköiden sijaan saat lautaselle mehevän burgerin kyseisellä pihvillä ja ranut. Voiko olla parempaa ruokaa kesäterassilla?

Onda löytyy tällä hetkellä Siltasen tiloista, osoitteesta Hämeentie 13. Siltanen on paikkana muutenkin hauska ja sisustukseltaan ajan henkeä, sopivan raffi ja kotoisa. Testaukseen pitäis laittaa ehdottomasti myös Ondan brunssi, jota ei varmasti turhaan oo kehuilla pilattu.  Jos ei tee ruokaa mieli, niin Siltasessa kannattaa piipahtaa iltasella hyvän musan ja drinkin äärellä!

Kaunista viikonloppua 💋


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate