Viikonlopun piknik

maanantaina, elokuuta 07, 2017Tänä kesänä päätin, että kun on aurinkoinen aamu, niin aamupala syödään pihalla. Kerrostalossa asuessa se on helpommin sanottu kuin tehty, kun useampina lomapäivinä sää on vaihdellut niin paljon. Pari kertaa aamu on alkanut aurinkoisena, mutta aamupalan valmistuttua sää onkin jo jotain ihan muuta.

Viime lauantai oli kuitenkin poikkeus, ja valmisteluiden jälkeen ehdittiin nauttimaan aamupala auringon paisteessa ulkona. Lähipuistoon on helppo napata peruspiknik tarpeet, viltti, take away mukeissa kahvit ja ruuat valmiiksi syötävinä pakattuna. Pilkoin mansikat ja hunajamelonit kotona valmiiksi annokseksi ja kasasin meille täytetyt ruisleivät ja lisäksi croissantit makealla täytteellä. Lähtiessä nappasin vielä päivän hesarin laukkuun ja oltiin valmiita meidän lauantain piknik aamiaiselle puistossa.


Ruoka maistuu aina paremmalta ulkona, joten toivottavasti tulevatkin viikonloput saadaan nauttia vielä kesäisistä aamuista.

Ens viikonloppuna ois myös toiveita aurinkoisista keleistä sääjumalille, sillä edessä on kolmen päivän Flow ja torstaina myöskin Kaija Koon keikka Hernesaaressa! Vaikka tuskin pieni vesisade lannistais menoa, luulen että Kaija Koo toimii säällä kuin säällä.

Ihanaa alkavaa viikkoa, kesä ei oo todellakaan vielä ohi. 💛


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate