White playsuit & Roomassa shoppailu

lauantaina, elokuuta 05, 2017
Täältä alkaa pikkuhiljaa Italian reissun kuvia tulla, nyt kun ollaan taas kotona, niin tulee päivitettyä blogiakin. Kuvien playsuit löytyi Roomasta, jossa kierreltiin nähtävyyksien lisäksi parina päivänä myös kaupoissa. Rooma on kaikessa upeudessaan myös shoppailijan unelmakaupunki. Kauppoja löytyy niin edullisemmista ketjuista myös sinne toiseen ääripäähän kalliimpiin merkkiliikkeisiin.

Kaupat löytyy helposti tietyiltä kaduilta roomalaisten portaiden läheisyydestä, joka toimikin aika hyvänä maamerkkinä, kun lähdettiin tutkimaan keskustaa. Kauppoja on kiva kierrellä, vaikka shoppailu ei oliskaan päätarkoituksena. Liikkeet on kauniita ja esillepanoon on panostettu.

En varsinaisesti ollut mitään ostamassa, mutta löysin kuitenkin Ray Banin arskat, tuon playsuitin, Aldon sandaalit ja muutaman urheiluvaatteen Niken liikkeestä. Valikoima oli yleisesti ottaen tietysti paljon laajempi kuin Suomessa, ja oli kiva päästä testailemaan vaatteita nettikaupasta oston sijaan.

Myyjät kaupoissa puhuu hyvää englantia ja palvelu oli muutenkin tosi ystävällistä.
playsuit - Suite Benedict / kengät - Ralph Lauren

Meidän kymmenen päivän matkan aikana käytiin Roomassa ja 200km sieltä etelään sijaitsevassa San Felice Circeon pienessä kaupungissa, rannikolla. Roomassa meidän päätarkoitus oli kiertää nähtävyyksiä, nauttia hyvästä ruuasta ja tunnelmasta ilman liian tiukkaa aikataulua. Loppuosa reissusta haluttiin sitten kävelyn ja kiertelyn sijaan rentoutua merimaisemissa. Tähän San Felice Circeo oli täydellisen idyllinen paikka ja niin lähellä Roomaa. Italia nousi kyllä ehdottomasti kärkeen matkakohteena, niin kauniita, historiallisia rakennuksia, italialaista ruokaa ja ylipäätänsä se tunnelma Ja tietysti se lämpö. 

Kerron lisää Roomasta ja San Felice Circeosta tulevissa postauksissa, mutta heittäkää ihmeessä ideoita, jos tulee mieleen jotain mistä haluaisitte kuulla! 😊

Nyt ihanaa lauantai iltaa!


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate