Kuulumisia

maanantaina, heinäkuuta 31, 2017


Edellisestä päivityksestä täällä blogissa onkin kulunut useampi viikko. Kesäloma ja reissut vei mennessään niin, että kamera on pullollaan kuvia ja kuluneen kuukauden aikana on ehditty reissata ympäri Suomea ja vähän Euroopassakin.

Nyt on menossa viimeinen lomaviikko, ja siitä vietetään suurin osa täällä Helsingissä, kotona. Loma on todellakin tehnyt tehtävänsä, kun kaikki rutiinit on unohtunu ja matkalla ollessa ollaan keskitytty pelkästään lomasta nauttimiseen ja siihen hetkeen. Heinäkuun alussa me oltiin 10 päivän matkalla Italiassa ja sen jälkeen ehdittiin vielä Jyväskylään, josta alkoi meidän muutaman päivän Suomi-roadtrip ystävien kanssa. Sen myötä ennakkoluulot Suomen karavaanarikulttuurista hieman muuttui positivisempaan suuntaan, sillä me vuokrattiin oma asuntoauto, millä päästiin kätevästi siirtymään kaupungista toiseen.


Italian matkasta tuun kirjottelemaan myöhemmin, mutta nyt tulin vaan kertomaan pikaiset terveiset, ettei tää blogin päivittäminen oo ihan kokonaan unohtunut. Vain kesäloman ajaksi. 😉

Toivottavasti teillä on ollut ihana heinäkuu, ja elokuussa saa (toivottavasti) fiilistellä vielä tätä kesää. Edessä on tän kesän festarien osalta vielä Flow ja ystävien järjestämät yhteissynttärit. Ehkä nuo helpottaa ens viikon töihin paluutakin.

Nyt yritän saada siirrettyä kuvia kameralta tietokoneelle, jotta pääsen päivittämään tännekin pelkän Instagramin sijaan heinäkuun tapahtumia.


Kuullaan pian, pus!


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate