5 vinkkiä freessimpään kesämeikkiin

torstaina, heinäkuuta 06, 2017

_______

1. Läpikuultavuus
Jos aurinko ei ole tehnyt vielä taikojaan ja tarvit pohjameikkiä, tee siitä mahdollisimman ohut. Meikkivoiteeseen on kätevä sekoittaa myös esim. Lumenen kuultotippoja, jotka tuo pientä hehkua iholle. Käytä mahdollisimman vähän puuterimaisia tuotteita, jotka vie pois ihon luonnollista hehkua. Taputtele puuteria lähinnä t-alueelle, tai niihin kohtiin, joista tiedät ihosi kiiltävän. Kenelläkään meistä ei ole ihan täydellisen, tasaisen sävyinen iho. Rusketus tasoittaa luonnostaan ihon sävyeroja ja muistathan, että toisena vaihtoehtona purkistakin saatu rusketus vie sut suoraan kohti hehkeämpää kesälookia.
_______

_______

2. Vähemmän on enemmän
Tästä voi olla montaa mieltä, ja jokainen saa päättää, minkä verran kesäisin meikkaa kasvojaan. Mutta oma henkilökohtainen mielipide on, että pienillä jutuilla on iso merkitys. Kesämeikin kulmakivinä pitäisin highlighteria (sopivissa määrin, sillä liian suuri määrä tuo vaan väärällä tavalla ihohuokoset ja epätasaisuudet esiin), päivettävää kasvovoidetta, kesäistä huulimeikkiä ja ripsiväriä.
_______


_______

3. Värikkäät huulet  
Jos kaipaat totaalista piristystä ja huomionkiinnittäjää päivän asuun, niin nappaa laatikosta kirkkain puna piristämään huulia. Tämä toimii aina! Yön aikana ilmaantunut finnikin jää huomiotta, kun hymyilet kirkkaanpunaisin huulin. Kesällä on kivaa leikitellä myös vähän karkkisemmilla sävyillä, tai vetää vaan kiiltävin huulikiilto huulille, mitä löytyy. Huulimeikin kans ei voi mennä överiksi kesällä.
_______


_______

4. Kasvot esiin 
Väsynyttä ilmettä voi korostaa liiaksikin kasvoilla roikkuvat hiukset. Korkea ponnari, tai puoliksi kiinniolevat hiukset tuo kasvot paremmin esiin. Jos oma juttu on kuitenkin ehdottomasti hiukset auki -tyyli, suorista ja siloita ne, jolloin yleisilme on huolitellumpi.

______________

5. Pirteämmät silmät
Jos silmät tuntuu punoittavan, tai näyttävää väsyneiltä aamusta, kokeile vaaleaa rajausta alaluomen sisäreunalla. Valkoinen, tai ihonsävyinen rajauskynä tekevät ihmeitä, ja tasoittavat silmän punaisuutta. Musta luonnollisestikin pienentää, ja vaaleat sävyt tuovat lisää valoa. Siksi suosinkin kesäisin vaaleita sävyjä silmämeikissä ja tummaa ainoastaan yläripsien rajauksessa ja iltameikissä.
_______


Huomenna otetaan suunnaksi Turku ja tietysti Ruisrock! Eka päivä vietetään Turun keskustassa ja lauantaina festaroimaan. Ihanaa viikonloppua!


Nina

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate