Kesäloma aakkosina

maanantaina, heinäkuuta 03, 2017K - kiirettömyys

Vaikka meillä on useampikin juttu suunniteltuna lomalle, niin mulle on tärkeä sisällyttää kesään niitä kiireettömiä hetkiä, jolloin voi olla vaan. Päivä rannalla kirjan kanssa, puhelimen unohtaminen hotellihuoneeseen tai ajankulun unohtaminen on lomailua parhaimmillaan.

E - ensimmäistä kertaa

Me lähdetään kesällä Roomaan, joka on ensimmäinen kerta mulle. Lomaan on ihana sisällyttää myös muita juttuja, spontaaneja tekoja, joita ei oo ennen kokeillu. Pidän siitä, että asioita ei tarvi miettiä liikaa, vaan voi spontaanisti innostua ja samantien toteuttaa jonkun idean.

S - suhteet

Kesällä haluan viettää aikaa läheisten kanssa, ja keskittyä yhdessä oloon. En oo yksinreissaavaa tyyppiä, tai ihminen kuka viihtyis kovin pitkään itsekseen. Toisten seura, juttelu ja yhdessä kokeminen tekee asioista aina tuplasti ikimuistoisempia.

Ä - ässä

Joka kesältä odotan tiettyjä juttuja, kuten yöttömiä öitä, grillausta ja korttipelejä (josta tuli mieleen ässä). Ekstempore-juttujen lisäksi on ihana pitää yllä tiettyjä perinteitä. Mökille pääseminen on kuulunut omiin kesäperinteisiin lapsuudesta saakka.
L - lomafiilis

Oon tyyppinä ikuinen haaveilija ja nautiskelija. Mun yks hyviä puolia on se, että osaan nähdä arjessa ja pienissäkin asioissa iloa. Tuoreet kukat maljakossa, pitkään valmistettu aamupala, onnistuneet kiharat tai ihana whatsapp viesti ystävältä tuottaa mulle iloa pitkäksi aikaa. Niistä jutuista, pienistä asioista koostuu mun lomafiilis, kun joka päivästä löytää jotain kivaa.

O - onnellisuus

Tästä postauksesta näyttää tulevan yltiöpositiivinen, mutta loma tuskin saa ketään onnettomaksi, päinvastoin. Elän hetkessä ja pyrin olemaan murehtimatta liikaa asioita, joista ei vielä tiedä. Ja just tällä hetkellä koen olevani tosi onnellinen. Onnellisuutta on pienet jutut ja onnistumiset, se että saa toiselle hyvän olon ja on ennen kaikkea itellä hyvä olla.

M - mahdollisuudet

Lomalla on mahdollista tehdä niitä juttuja, joihin haluais käyttää enemmän aikaa.. Näitä mulle on ainakin enemmän urheilua, ulkona syöminen (esim. piknik puistossa) arkirytmin sekoittaminen, ekstempore ohjelma ja luovat jutut, kuten piirtäminen tai lukeminen. M-kirjaimesta tuli mieleen myös matkustelu ja muistot.

A - aurinko

Valo ja lämpö antaa niin paljon energiaa. Rakastan sitä, että kesällä ei tarvi miettiä mitä laittaa päälle ja ihmiset alkaa sisäisestikin hehkua. Luonnon vihreys ja kesän valoisuus on ylivoimaisesti mun mielestä kauneinta aikaa vuodessa.


Ihanaa kesää kaikille 💖

Nina

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate