Stand-Out JEANS

lauantaina, maaliskuuta 25, 2017





Ostan farkkuja aika harvoin, mutta kun oikeenlaiset sattuu kohdalle, en mieti kauaa. Me naiset tiedetään, että farkkujen ostaminen vie ylipäätänsä aika paljon aikaa. Farkuissa istuvuus, materiaali, lahkeen pituus, vyötärön korkeus ja monta muuta naisille etenkin tärkeää pikkuseikkaa, voi viedä yllättävän kauan aikaa osuakseen kohdille.

Näistä farkuista teki mulle just täydelliset nimenomaan materiaali, kun nää on niin pehmeät, että ei ees tunnu farkuilta. Toinen on istuvuus, joka on täydellinen stretch-materiaalin ansiosta. Farkut palaavat aina muotoonsa, jättämättä minkäänlaisia pusseja esim. polviin. Materiaalin ja istuvuuden lisäksi ihastuin myös tähän vintage tyyliseen ja vähän rokahtavaan väritykseen. Kivipestyt farkut tän värisenä toimii mun mielestä niin hyvin, ja eipähän tuu turvauduttua aina niihin perus-sinisiin farkkuihin.







Farkut - Diesel Skinzee Low / Paita - Stanleystella 

Oon yhdistelly näitä farkkuja murrettuihin sävyihin, pastellipinkkiin ja valkoiseen. Nää piristää oikeastaan asua kuin asua ja sen takia Dieselin myyjä nimittikin näitä standout farkuiksi. Pohdin hetken näiden ostoa yhden toisen parin kans, mutta onneks valitsin nää kivipestyt. Se on kuulkaas kevät, ja vaaleat värit täällä!



Nina

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate