Ihon- ja hiustenhoito auringossa

torstaina, maaliskuuta 02, 2017

Tän Thaimaassa vietetyn kuukauden aikana mun ihon- ja hiustenhoitorutiinit on vähentyneet tosi minimiin. Hyviä puolia on ne, että auringon ruskettaessa meikkiä ei tuu käytettyä ja iho on heti paljon virkeämmän ja paremman näköinen.

Oon tosi varovainen ihon kans, joten alussa käytin aika kovia suojakertoimia aurinkorasvoissa. Kostea ilma tekee ihosta myöskin kosteamman, ja oli hauska huomata, kuinka helposti kosteus nostaa epäpuhtaudet pintaan. Kotitekoinen ihonpuhdistus onnistuu näissä oloissa aika hyvin. Samalla kuitenkin kuuman ilma vuoksi keho haihduttaa nestettä tosi paljon, ja sen huomaa, jos unohtaa käyttää kosteusvoidetta.

Eli täälläkään ei voi kuitenkaan unohtaa ihan kokonaan ihonhoitoa. Meikittä oleminen tekee varmasti tosi hyvää, vaikkakin ripsenpidennykset alkaakin olla jo siinä kunnossa, että niitä ei juurikaan enää oo. Suolainen vesi, ja tää kostea ilmasto varmasti on tehnyt osuutensa. Täällä ei kuitenkaan tuu miettyä tollasia ja voin huoletta olla ilman täydellisiä ripsenpidennyksiä. Ja samaan hengenvetoon todettakoon, että onneks mulla on heti ens viikolle varattuna aika huoltoon. :D


Hiukset on myös saanu osuutensa auringosta ja kosteasta ilmasta. Latvoista oon huomannut aika nopeasti, kuinka ne tarvis ekstra kosteutusta. Mutta pakkasin hiustuotteita tosi vähän mukaan, joten niiden hoito saa odottaa kotiinpaluuseen.

Suomeen päästyä mulla onkin odottamassa kiva arvonta teille, liittyen BP Hairin hiustenhoitotuotteisiin. Ens kuun aikana tuun siis arpomaan teille muutamia loistotuotteita, joten pysykäähän kuulolla! :)


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate