Nutella waffels

sunnuntaina, maaliskuuta 12, 2017

Thaimaasta jäin ikävöimään muutakin, kuin lämpöä, nimittäin vohveleita. Kehuin niitä maasta taivaaseen täällä postauksessa ja pakkohan meidän oli hankkia omakin vohvelirauta kotiin.

Vohveleista ja letuista tulee yleensä mieleen lapsuus ja sen jälkeen niitä ei oo hirveesti tullu syötyä. Mut ensin tuli proteiiniletut ja nyt vohvelit. Näistä vohveleista en ees yrittänyt tehdä erityisen terveellisiä ja koko herkun kruunas myös Thaimaassa maistamani Nutella. Vältin koko Nutella-hypetyksen aikasemmin, mutta nyt menin maistamaan sitä Thaimaassa, meidän hotellin aamupalalla ja sen jälkeen oli pakko herätellä kotona samat maut omalle vohveli-aamupalalle.
Vohvelit maistuu yksinkertaisuudessaan parhaimmalle mun mielestä tuoreiden mustikoiden, banaanin ja nutella-kuorutuksen kans, mut pakko oli kokeilla myös vähän erikoisempia makuja, jotka ei mennyt pieleen myöskään. Granaattiomena ja passionhedelmä toi hauskan pirteän maun pehmeään vohveleihin.

Tänään saatiin viimeiset kamat paikoilleen matkan jäljiltä ja matkalaukut vietyä vinttiin. Jääkaappi ei enää ammota tyhjyyttään ja kyllä se vaan tuntuu aika kivalta herätä omasta sängystä ja kokkailla aamupalaa omassa keittiössä.

Meidän sunnuntai jatkuu vielä siivouksella ja sen jälkeen toivottavasti ehdin kouluhommilta myös ulos.

Toivottavasti teillä on ihana, rentouttava sunnuntai edessä ennen uutta viikkoa!


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate