Spring vibes

keskiviikkona, maaliskuuta 08, 2017

Viime viikonloppuna me palauduttiin kuukauden reissulta Thaimaasta takaisin kotiin. Lentokoneesta ulos astuessa Hki-Vantaan lentokentällä odotti kirpeä -2c asteen keli, mutta aurinkoinen sellainen. Ilmassa oli kevättä, jota ei vielä kuukausi sitten reissuun lähtiessä tuntunut.

Nyt kun tähän pakkaseen ja talviseen maisemaan alkaa taas sopeutua, niin on ihana olla taas kotona. Hetken ehdin paluulennolla masennella taakse jääviä kesäkelejä ja helteitä, mutta saman tien viikonloppuna herätessä siihen keväiseen auringonpaisteeseen, ei voinut kuin hymyillä. Ilma on raikas ja aurinko houkutteli meidät aika pian aamupuuhien jälkeen ulos nauttimaan kauniista säästä.

Kun on pitempään poissa, niin sitä oikeasti katselee omia kotikulmiakin vähän eri silmällä. Ihmisiä täynnä oleva ratikka tuntuu jotenkin kotoisalta ja on vaan tosi kiva nähdä kaikki tutut jutut. Se on se juttu, mitä koti tarkoittaa. Mikä on se tutun tuntuinen oma juttu, mihin on aina ihana palata ja joka voi välillä vähän kyllästyttääkin, mutta silti se on niin rakas. Oma koti.
lippis - Kygo  / aurinkolasit - Ray-Ban / takki - Jeane Blush / kengät - Nike Air Max Thea

Ja täällä on ihan oikeasti kevät jo kovassa vauhdissa! Paksu takki on aika tarpeellinen tonne nollakeleille, mutta jalkaan vedin mun uudet Niken beessit tennarit, jotka huutaa sanaa k e v ä t. Vaaleat värit on pakko pikkuhiljaa vetää tummien sävyjen tilalle, niistä mulle tulee eniten keväinen olo. Ja nuo kengät jalassa hypellen Uunisaaren paljasta kalliota pitkin, oli aika ihana fiilis.

Toivottavasti nää alkuviikon päivät vaihtuu pian takaisin tohon oikeeseen kevätsäähän. Lumi ja räntä vois olla jo tältä talvelta ohi, eiks vaan? Pikkuhiljaa se kevät hiipii tännekin, alotetaan sit vaikka noilla tennareilla ja positiivisella kevätfiiliksellä.

Ihanaa naistenpäivää!! 💖


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate