Purple & Burgundy Shades

sunnuntaina, lokakuuta 23, 2016Näin syksyn aikaan ja halloweeninkin lähestyessä kokeilin vähän vahvempaa meikkiä liilan ja viininpunaisen eri sävyillä. Aikaisemmin kirjotinkin teille Carli Bybelin paletista täällä, jota käytin myös tässä meikissä.

Oon kyllä tosi ihastunut tohon palettiin ja sen luomivärien koostumukseen. Väri levittyy pehmeästi ja pigmenttiäkin löytyy. Tein meikistä tarkoituksella aika voimakkaan ja dramaattisen, joka sopis sävyiltään hyvin myös halloween bileisiin tai muihin talven juhliin. Nuorena pidin aina tän sävyisiä meikkejä, tummat silmät yhdistettynä liiloihin huuliin, liian goottimaisina. Nyt voisin ihan hyvin ajatella tekeväni tän meikin siihen sopivaan tummaan asuun yhdistettynä._______


PURPLE & BURGUNDY SHADES

Urban Decay NAKED2 / Verve
Liikkuvalle luomelle ja sisänurkkaan.

Make Up Store / Eyedust, Crystal
Helmiäisvalkoista irtoluomiväriä liikkuvalle luomelle ja sisänurkkaan.

Carli Bybel Palette
Viininpunaista ulkonurkkaan ja roosaa tumman ja vaalean häivytyssävyksi.
Alaluomen rajaan viininpunaista.

Make Up Store / Eyedust Darkness
Mustaa irtoluomiväriä luomen ulkonurkkaan.

_______Pohjustin silmät Isadoran Eye Primerilla ja rajasin sisäluomet Lumenen valkoisella kajalilla, sekä alaripsien rajasta mustalla kajalilla. Ripsivärinä käytin alaripsissä Lumenen True Mystic Volumea. Sen harjalla saa tosi hyvin eroteltua väriä alaripsiin, harjas on just sopivan pieni siihen. Vinkki kaikille ripsenpidennyksen omistajille, jotka etsii hyvää ripsaria alaripsille.

Huulimeikin tein värjäämällä huulet ensin MACin Vino sävyisellä huultenrajauskynällä, sen jälkeen lisäsin Lumenen mustaa kajalia huulten ulkoreunoihin ja lopuksi pehmensin huulten sävyä MACin Faux huulipunalla. Aika mustikkaiset huulet, mutta hauskaa välillä kokeilla jotain ihan muita kuin niitä mun perus-persikkaisia ja neutraaleja pinkkejä.
Ihanaa sunnuntai illan jatkoa,

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate