CUT CREASE -silmämeikki

tiistaina, lokakuuta 18, 2016







Näitä Cut Crease -silmämeikkejä on pyörinyt YouTubessa ja muualla jo pitkään ja päätin myös ite testata, miten se toimii. Tässä meikissä voi käyttää ihan samoja luomivärejä, mitä yleensäkin. Lopputulos Cut Crease -tyylillä tuo vaan voimakkaamman efektin, kun raja liikkuvan luomen ja tummemman varjostuksen välillä on tosi selkeä.

En tehnyt rajan vetoa ihan mun varsinaiseen luomivakoon, vaan katoin sen enemmänkin sen mukaan, mikä näyttäs omaan silmään parhaalta. Tätä luomiväri-tyyliä kokeillessa oppii omastakin silmänmuodosta paljon. On olemassa monia vaihtoehtoja, mutta tässä tapa mitä mä kokeilin.


Levitä vaaleaa luomiväriä silmän sisänurkkaan, kulmaluulle ja alaluomelle. Liikkuvan luomen voi jättää vielä ilman luomiväriä. Käytin tässä Naked2 paletin sävyä bootycall ja lisäksi sisänurkkiin verve -nimistä vähän kylmempää vaaleaa helmiäistä.

_______




Levitä tumma varjostusväri koko luomivakoa myötäillen ja häivytä väri kohti kulmaluun vaaleaa sävyä. Sen jälkeen ota vaaleaa peiteväriä siveltimeen ja siisti liikkuvan luomen vaalean sävyn ja varjostusvärin raja todella tarkaksi. Tämä vaihe on Cut Crease meikkityylin tärkein osuus. Silmämeikin voi tehdä ilman peiteväriäkin, mutta itse koen sen helpoimmaksi tavaksi saada rajasta tosi tarkka.

Varjostukseen käytin vihertävää sävyä nimeltä pistol. Sävy ei ole häiritsevän vihreä, vaan enemmänkin tulee esiin iholla tumman vihreän, ja tuhkan harmaan eri sävyissä. Peitevärin lisättyä voit sivellä päälle vielä vaaleaa luomiväriä.

_______








Viimeistele Cut Crease luomiväri näyttävällä eyeliner rajauksella ja alaluomien rajauksilla. Tää oli mulle ehkä se vierain osuus, normaalisti en käytä näin näyttäviä rajauksia, mutta tässä tyylissä se sopii luomivärin kans parhaiten, korostaen luomivärin muotoa entisestään. Eyelineriin ja varjostukseen ulkonurkassa jää osuus vaaleaa luomiväriä, joka keventää yhdistelmää.

_______


luomiväri - URBAN DECAY, NAKED 2 / peiteväri - MAC Mineralize Concealer, sävy NC20 / eyeliner - Rimmel


Tää meikki sopii hyvin juhliin ja illan viettoihin. Pian onkin taas pikkujouluaika, ja tän talven juhlat käynnistyy mulla 5.11 Indiedays Blog Awardseissa. Oon ehdolla muiden blogien joukossa, mun blogi löytyy äänestyssivustolta kategoriasta Indiedays ja blogin nimellä Nina Susanne.

Tästä klikkaamalla pääset äänestämään. Aikaa äänestämiselle on 30.10 asti ja äänestäneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja illan mielettömiin juhliin. Käykää äänestämässä suosikkianne!


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate