RUISROCK

sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2016Muutama tunti sitten palauduttiin Turusta ja Ruisrockista. Perjantai vietettiin Turun keskustassa ja jokilaivoilla ja lauantai Ruisrockissa. Bändeistä käytiin kattomassa Vesalaa, JVG:tä, Major Lazeria ja Chisua ja Cheekiä (joka ei oo mun suosikki, mutta veti näyttävimmän lavashown). Sateisen viikon jälkeen odotukset säästä ei ollu kovin korkeella, mutta toisin kävi ja Ruissalossa rokattiin täydessä auringon paisteessa.

Tää oli mun eka kerta näillä festareilla, sain siis ihmetellä rantalavan vierestä lipuvia risteilylaivoja, ihastella festarialueen ympäröiviä peltomaisemia ja nauttia livemusasta hyvässä seurassa aamun pikkutunneille. Jalat valkosena pölystä lähdettiin Major Lazerin keikan jälkeen kävelemään alueen kapeaa polkua pitkin ulos. Nähdessä loputtoman pitkät taksi- ja bussijonot, tajuttiin että ois ollut illan järkevin teko lähteä alueelta ulos ennen kuin kaikki 20 000 muuta päättää kans lähteä valumaan pois.

All in all, Ruisrock oli kuitenkin ihan mieletön kokemus ja yks tän kesän kohokohdista. Jos johonkin haluan rahani tuhlata, se on livemusiikki ja matkustelu. Lomailu jatkuukin ton jälkimmäisen merkeissä, kun tiistaina lennetään kohti Budapestia! Jos oot lukenut pari aikasempaa postausta, niin edelliskerrasta ei ookaan kun reilu kolme viikkoa. Tällä kertaa luvassa on rentoilua, paikallisten nähtävyyksien kiertelyä ja vähän parempaa tutustumista Budapestiin.


Palataan pian taas, voikaa hyvin!

-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate