Blue & White in Budapest

torstaina, heinäkuuta 21, 2016
aurinkolasit - Michael Kors / kimono - Only / shortsit - Lindex / laukku - Louis Vuitton Neverfull

Näin tää aika vaan vierähtää kesälomalla ja reissussa, eikä koneella tuu juuri oltua. Mutta nyt ollaan taas kotona ja seuraava viikkokin, mikä on vaihteeksi ihan kivaa. Lomalla kaipaan usein reissuun, mutta ihan yhtä hauskaa on viettää ainakin osa lomasta kotona ja tehdä extempore juttuja täällä.

Viime viikko vietettiin Budapestissa vuokraten Airbnb:n kautta asunto keskustasta. Asunto oli tosi viihtyisä ja kaikki toimi, paitsi nukkuminen. Omistaja oli sisustanut kämpän art deco -tyyliin persoonallisesti ja sänky olikin yllättäen kova ja tyynyt isot ja ei ollenkaan nukkumiseen tarkoitetut. Saatiin kyllä nukuttua reissun aikana, kunhan vaan totuttiin tohon pikkuseikkaan.

Säät vaihteli reissun aikana jonkun verran, mutta kuvien tyyppisellä asulla pärjäs aika hyvin. Ostin alkukesästä kaks tollasta kimonomallista huivia, jotka on päässy aktiivisesti käyttöön. Milloin osana asua, tyynynä rannalla tai jalkojen lämmikkeenä lentokoneessa. Kimono on niin ohut, että siitä sais myös hauskan huivin päähän.

Valkoinen on mun ehdoton lemppariväri kesällä ja navyblue sävyinen sininen sopii sen kans loistavasti. Puhtaat sävyt ja lyhyet shortsit yhdistettynä tohon ilmavaan kimonoon toimi aika kivasta yhdessä.

Budapest on täynnä historiallisia rakennuksia, patsaita ja näyttäviä paikkoja kuvata. Ei ollu siis mitään ongelmaa löytää kivaa paikkaa kuvata asua Budapestin kauniissa maisemissa.


Ihanan lämpimiä kesäpäiviä teille, nauttikaa näistä keleistä!-Nina
Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate