Metallic lips - MAKEUP TUTORIAL

keskiviikkona, heinäkuuta 27, 2016
Tän kesän meikkivillityksissä on hypätty 90-luvulle ja metalliset huulimeikit on näkyny mm. Kylie Jennerin uusimmissa Lip Kit:eissä. Päätin lähteä vähän leikkimään meikeillä ja toteuttaa metallinhohtoisen huulimeikin luomiväreillä. Alkuun mietin, että tuleekohan tästä ees julkasemisen arvoista lopputulosta, mutta luomivärien monikäyttöisyys yllättikin totaalisesti.

Pohjustin huulet vaalealla, kosteuttavalla huulipunalla, jotta luomivärin pigmentti sais tarpeeksi tarttumapintaa. Ruskettuneelle iholle sopivina sävyinä päätin käyttää kultaa huulten ulkoreunoille ja keskikohtaan vaaleanpunaista.

Pienellä luomivärisiveltimellä taputellessa väriä varovaisesti, aloittaen ulkoreunoista se tarttui huuliin yllättävän hyvin ja pigmentti oli saman tien tosi voimakas. Huulimeikin väriä saa muuteltua lisäämällä eri sävyjä ja lopputulos pysyy silti tosi siistinä ja samettisena.

make up store - pink frost / Nouba - nro55 


make up store - lounge / maybelline - the blushed nudes


Halutun värisävyn saavutettua siistin huulten ympärysihon, jottei luomiväriä jää sille kuulumattomiin paikkoihin. Silmämeikki kannattaa jättää tosi simppeliksi ja kasvojen yleisilme mattaiseksi, jotta huulet pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Käytin silmiin vaaleaa luomiväriä yläluomiin ja alaluomen reunaan vihreää helmiäisluomiväriä, minkä löysin kaapin kätköistä.

Lopuksi tarkistin kasvojen ihon kauttaaltaan, jotta ihon sävy näyttää tasaiselta ja lisäsin poskipäille aavistuksen verran kultaista luomiväriä shimmeriksi. Tässä meikissä kannattaa muut kuullot kasvoilla jättää kuitenkin aika minimiin.

Luomiväreistä on todellakin moneksi, aikaisemmin ne on toiminu mulla shimmerinä, mutta nyt tuli todistettua, että ne toimii hyvin myös huulimeikissä. Tän kullan-vaaleanpunaisen huulimeikkikokeilun jälkeen houkuttelee kokeilla enemmän neutraalimpiakin metallisia sävyjä huulille. Esimerkiksi persikkaisen nudet huulet vois olla ihanat näin kesällä.

Miltä tää teistä näyttää, uskaltaisko käyttää vaikka juhlissa vai meneekö liian rohkeaksi?

-Nina


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate