Golden Shimmer -make up

maanantaina, heinäkuuta 11, 2016

Kesän tullen huomaan, että mun meikki yleensä vaalenee ja meikissä mulle olennaisinta on luonnolliset sävyt ja pieni hohde, joka tuo silmiin syvyyttä. Helmiäissävyt luomiväreissä on mun ehdottomia suosikkeja. Kesäisen ruskettuneella iholla ne näyttää erityisen kivalta ja saa silmät hehkumaan. Lämpimät ja maanläheiset sävyt sopii niin päivä- kuin iltameikkiinkin. Illaksi lisäisin silmiin vielä ohuet, mustat rajaukset sisäluomen reunaan.

Tässä silmämeikissä käytin Isadoran eye primeria, jotta luomivärin sävystä tulis tarpeeksi voimakas. Väreinä käytin Make Up Storen Golden mane irtopuuteri-luomiväriä alaluomelle ja liikkuvaan osaan yläluomea, silmän ulkonurkassa Nakedin paletista vihertävää Pistol ja ruskeaa Busted -sävyä.Korostin kullan sävyä vielä Naked paletin Half baked sävyllä. Kulmaluulle ja kulmakarvojen alle laitoin Urban Dekayn Virgin -nimisestä paletista lämpimän vaaleaa luomiväriä.Huulissa mulla on Mac:in Faux nimistä huulipunaa, ja päälle painelin vähän kultaisesta luomiväristä kimalletta, jolla huuletkin saa sopivasti mattaisen kimaltaviksi ilman huulikiiltoa.

Tällä meikillä menee kevyesti kesän juhlat ja tapahtumat ja yleisilmeestä saa rennon, kun meikki on huoliteltu, mutta hiukset sen sijaan vaan pörröisellä, löysällä nutturalla. Nyt kuvissa hiukset on aamuisella nutturalla, joka oli päässä herätessä.-Nina


2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate