VÄRIKÄS VAPPUBRUNSSI

maanantaina, toukokuuta 01, 2017


Me jätettiin Kaitsun kans tänä vuonna iltabileet suosiolla väliin ja päätettiin panostaa vappupäivään ja kotitekoiseen brunssiin. Eilinen sää muistutti enimmäkseen marraskuista räntäsadetta, mutta tänään aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Kerrankin täydellinen vappupäivän sää ja sain kaivaa nahkatakin eka kertaa tälle keväälle käyttöön.

Hoidettiin ruokaostokset eilen alta pois ja tänään alotettiin aamu kokkailemalla brunssia. Vappuun kuuluu tietysti nakit ja perunasalaatti, ja näiden lisäksi pöydästä löytyi mm. lihapullia, avocadokatkarapusalaattia, karjalanpiirakoita ja parmankinkku-hunajamelonia.





Jälkkäriksi syötiin munkkeja ja pelailtiin Carcassonea. Ihanan rento päivä, kun ei oltu oikeestaan mitään muuta suunniteltu, kuin ruuanlaittoa kotona. Voin olla kyllä tyytyväinen, että jätettiin juhlimiset eiliseltä, sillä tänään oon ollut niin täynnä energiaa. Vappu on ihan muustakin syystä yks parhaista juhlista, sillä meillä tuli myös kaks vuotta täyteen meidän nykyisessä kodissa.






Kun keli oli niin aurinkoinen, niin päätettiin lähteä brunssin jälkeen Lintsille ja korkattiin tän kesän eka vuoristorata! Ulkona oli niin lämmin, että olis voinut ihan hyvin kattaa brunssin lähipuistoonkin. Ens viikollekin on lupailtu lämmintä säätä, joten pakko päästä nauttimaan noista ekoista keväisemmistä päivistä.

Mahtavaa toukokuun alkua ja uutta viikkoa!


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate