Balloons are always a good idea

perjantaina, toukokuuta 12, 2017
Oli sää sitten räntää tai aurinkoa, niin kevät on mulle korkattu silloin, kun nahkatakki on kaivettu kaapista ja Linnanmäki aukeaa. Linnanmäelle päästessä mussa herää se sama lapsenmielisyys, kun jotain hauskaa ja jännittävää on tapahtumassa. Vaikka oonkin aikuisena ihan liian heikkopäinen mennäkseni hurjimpiin laitteisiin, niin nautin ihan suunnattomasti siitä tunteesta, mikä tulee vuoristorataan mentäessä.
Nahkatakki on just sopiva näille kevätkeleille, kun lämpötilat on plussalla, mutta tuuli saattaa vielä viilentää ilmaa. Paksuimmat kaulahuivit on myös pakattu jo kaappiin ja viime viikkoina oon käyttänyt tätä Balmuirin ihanaa huivia, jonka sain vuosi sitten synttärilahjaksi tytöiltä. Sävy on sinertävän harmaa, joka on tosi helppo yhdistää eri asuihin. Nuorena mun kaapit pursuili erilaisia huiveja, mutta nykyään arvostan enemmän laatua, kuin sitä, että värejä löytyy laidasta laitaan.


nahkatakki - Vero Moda / huivi - Balmuir / aurinkolasit - & Other Stories / laukku - DKNY / tennarit - Nike Air Max Thea

Mikä asuste sopiskaan huvipuistofiilikseen paremmin, kuin vapulta jääneet ilmapallot ja aurinkoinen sää. Meidän oli pakko pysähtyä matkan varrella välillä istuskelemaan ja nauttimaan vaan lämmöstä. Kuvistakin sen näkee, että hymy on herkässä. Kesän lähestyessä pienetkin jutut saa mut hymyilemään. Tällä hetkellä se oli just nuo söpöt pallot, mitkä heilu tuulen mukana ja sai mut ottamaan pari hyppyä ihan vaan hyvästä fiiliksestä.

Hyvää fiilistä teidän viikonloppuun!

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate