Kesän aurinkolasitrendit - Instrumentarium

sunnuntaina, toukokuuta 21, 2017
Muutama viikko sitten järjestetyssä Blogger's Inspiration Day -tapahtumassa oli esillä Instrumentariumin tämän kesän uusi italialainen kehys- ja aurinkolasibrändi Heritage. Kesän mallisto Spectacles of time -mallisto tuo tuulahduksen menneiltä vuosikymmeniltä ja mallistosta löytyy niin persoonallisempia, kuin hillitympiäkin vaihtoehtoja. Yhteistä niillä kaikilla on se, että malliston klassikot tulevat aina uudestaan muotiin.

Yhteistyössä Instrumentariumin kanssa pääsin sovittelemaan mulle sopivia plehoja tälle kesälle. Oon niin asustefriikki, että mallistosta löytyi taas useampikin omaa silmää miellyttävä kehyspari. Kuviin päätyi nuo isohkot, pyöreät silmälasit, jotka edustaa parhaiten 30-lukua. Spectacles of time malliston kehykset ja aurinkolasit on kaikki valmistettu Italiassa ja Instrumentariumin piste tapahtumassa olikin saatu rekvisiittojen avulla just sen näköiseksi.

Sanni Riihimäki
Valitsin silmälasit tämän päiväisen asun mukaan, silmälasit on just sopiva viimeistely asuun kuin asuun ja niillä saa tuotua vähän lisää persoonaa koko ilmeeseen. Viime aikoina pyöreä muoto ja kevyt väri kehyksissä on miellyttänyt mua. Ne sopii hyvin mun klassiseen tyyliin, jossa asusteet pääsee hyvin oikeuksiinsa. Aurinkolaseissa sen sijaan kuuluu ollakin väriä ja vähän enemmän särmää. Heritagen tän kesän mallistosta aurinkolaseissa iskin silmät 40-luvun pilottimalleihin, joista mulla löytyykin RayBanit kultaisina. Instrumentariumilla on tosi hyviä alennuksia, joten nyt jos koskaan kannattaa hankkia uudet kehykset tai aurinkolasit!


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate