Kesä-arjessa parasta

keskiviikkona, toukokuuta 24, 2017

Kesälomaan on enää reilu kuukausi, joten kyllähän tässä saa jo alkaa pikkuhiljaa sitä fiilistelemään. Viime päivät on ollu niin lämpimiä ja kesäisiä, että koulutehtävät läppärillä on vaihtunut kieltämättä aika useasti ulkoiluun, puistossa hengailuun tai terassikahveihin. Mulla ei oo tapana masennella arkea, sillä tässä loman odotuksessa on ihan oma hauskuutensa, kun kaikki on vielä edessäpäin!

Arjesta voi myös nauttia, kun..

..lähtee suoraan töiden jälkeen puistoon kahvilasta haetulle minipiknikille ja jättää kotona kokkailun väliin.

..päättää aamulla jo, että tästä tulee hyvä päivä. Vedä päälle värikkäin paita, mitä kaapista löytyy, ja rakenna sille fiilikselle koko päivä!

..hymyile parille tuntemattomalle ja kato miten ne reagoi.

..kuuntele spotifystä heti aamusta sun top5 lempparibiisit. Mun tän hetken yks suosikkibiisi on Mike Perryn Talk about it. Siitä tulee niin hyvä energia, et tekis mieli lähteä heti tanssimaan.paita - Zara / hame - Cubus / lasit - RayBan / sandaalit - Ralph Lauren

..lähetät kesken työpäivän parille ystävälle ootvaanniinkiva -tekstarit. Millon vaan on hyvä hetki ilahduttaa ystävää, ja sanoa ne pari kivaa sanaa, mitä ei oo hetkeen muistanu sanoa.

..meet illasta ajoissa sänkyyn, jätät kännykän pois ja keskityt johonkin hömppälehteen.

..suunnittelet tulevalle viikonlopulle jotain rentouttavaa, vaikka just nyt ois väsynyt ja sata asiaa odottamassa tekemistään. Ajatuskin tulevasta rentoutushetkestä voi auttaa paljon arjessa!

..alat kaivaa esiin kesävaatteita, pistät biisit soimaan kotona ja alat fiilistellä tätä kesää tässä ja nyt.

💗

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate