CHROME BY ISADORA

lauantaina, huhtikuuta 29, 2017


Chrome on ollut ihan menestys rakennekynsissä ja on ollut selkeesti tän kevään kynsitrendi. Mä en omista rakennekynsiä, joten olin aivan ihastuksissani, kun löysin Isadoralta chrome-puuterin, jolla voi luoda mielettömät metallinhohtoiset kynnet.

Chromepuuteri luo hopean peilipinnan kynnelle ja pigmentti on tosi intensiivinen. Oon testannut sitä nyt pinkin kynsilakan päälle, mut voin kuvitella, kuin mieletön lopputulos olis mustan lakan päälle.Chromekynnet aloitetaan normaalisti valitsemalla aluslakka, esim. musta, jonka päälle chromepuuteri painellaan sormella. Jauhe on tosi helppokäyttöinen ja pieni määrä riittää pitkälle. Lopuksi viimeistellään kynnet Isadoran omalla chrome fixing top -päällyslakalla. Ylimääräisen puuterin saa pois iholta pesemällä kädet lakan kuivuttua.

Nää kynnet sopii mielettömän hyvin esim. juhlavamman asun stand out kohdaksi, tai muuten vaan piristämään normilakkausta. En vois kuvitella söpömpiä vappukynsiä, kuin nää! Kuvissa näkyy myös Make Up Storen nestemäinen glitter, jonka ostin Indiedaysin blogigaalaa varten. Se sopii aika hyvin silmämeikkiin yhdistettynä näihin chromekynsiin.
Nyt istutaan parhaillaan junassa, matkalla Tampereelle. Tää oli aika spontaani idea lähteä vaan pariksi päivää jonnekin. Tälläset reissut on ihan parhaita, ei stressiä suunnittelusta ja ihanaa rentoutumista arjesta.

Ihanaa viikonloppua ja vappua!! 💋

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate