GIRLTALK BRUNCH

lauantaina, huhtikuuta 01, 2017


Usein tyttöjen kans isommalla porukalla tavatessa treffit sovitaan illaksi ja suuntana on baari. Eli se perus etkot, laittautuminen ja baariin tanssimaan ja pitämään hauskaa -tyyppinen suunnitelma.

Nyt päätettiin kuitenkin järkätä brunssi pitkän kaavan mukaan, hyvää ruokaa ja rennolla meiningillä periaatteella varattiin koko päivä yhteistä aikaa. Ja en muista milloin oisin viimeksi nauranut niin paljon, syönyt superhyvää ruokaa ja juonut skumppaa kello kaks päivällä, kuin viime viikon lauantaina.

Aika meni kuin siivillä, alkuun valmisteltiin ruokaa yhdessä, vaihdettiin kuulumisia ja loppuillasta naurettiin mahat kippurassa kun väkersin tytöille ysärikampauksia ja kuvattiin niitä snäppifilttereillä. Hah, pienestä se nauru irtoaa, kun on samanlaiset huumoripäät lyöty yhteen. 😃





Myönnän, että parilla viinilasillisella, skumpalla ja omalla huonolla huumorilla oli osuutta asiaan, mutta olihan meillä ihan mielettömän hauskaa. Tollasista hetkistä saa niin paljon energiaa arkeen ja tuleviin päiviin. Pari tärähtänyttä kuvaa puhelimessa vielä kruunaa koko homman.

Tänne blogiin muistin kuitenkin ottaa kuvia itse brunssista, johon kuului alkuun tattarijauhoista tehtyä rieskaa, kasvispaistosta, teriyaki lohta wasabitahnalla ja jälkkäriksi vohveleita. Plus tietty väliin kuplivaa ja alkuun terveysshotit inkiväärillä ja sitruunalla. Ai että, ottaisin ton menun saman tien uudestaan nenäni eteen.






Toivottavasti siellä on kiva lauantai-ilta edessä, muistakaa nauttia ja hei mahtavaa huhtikuun ekaa! Unohdetaan se, että nyt pari päivää on satanu lunta ja keli vaihtelee päivittäin.. Eiks tää sekava sää kuulukin just kevääseen.. Ja ainakin sitä valoa saatiin lisää kellojen kääntämisellä.

Tässä nyt viikon flunssaa sairastaneena alan vihdoin tervehtymään ja illalla ois Life -leffaa tiedossa, joten ainakin mun popparihimot pääsee nyt kuriin. Niitä on aina pakko saada leffassa!


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate