SUMMER 2017 LOOKS LIKE..

torstaina, toukokuuta 04, 2017
Kai muistatte vuosi takaperin toukokuun kelit? Sää oli aika taivaallinen. Lämpömittari näytti plus 20c ja istuin puistossa mekossa, nauttimassa vuoden 2016 ekoista helteistä. Jos tästä ei ois oikeesti olemassa kuvatodisteita, niin voisin luulla kuvitelleeni koko lämpöaallon.

Mutta ihan yhtä suurella toiveikkuudella odottelen myös nyt alkanutta toukokuuta 2017 ja niitä tulossa olevia tän kesän ekoja lämpöjä. Kesä mielessä ja sälekaihtimien välistä aurinkoa ihaillen tein meikin, joka suorastaan huutaa kesää ja lämpöä.





Highlighter, marjaisat huulet, sotkunuttura ja off shoulder paita. Voisko enää enempää olla kesäinen fiilis! Kesä 2017, oon valmis. Tuu jo.

Mun kesälook, joka on jo ihan todella ajankohtainen mun mielestä, rakentuu siis raikkaalle, valoa korostavalle meikille ja rennolle tyylille. Messy bun on mulla niin perus kampaus kotona, että ihmettelinkin, miten en oo koskaan aikaisemmin sitä ikuistanut tänne blogin puolelle. Helpoiten mun tikkusuora ja liukas hius taipuu tollaselle sotkunutturalle hieman kosteana. Sillon siitä saa just tarpeeks sotkusen, ja hiusta on helpompi asetella. Muutama peruspinni, löysä ponnari ja tyyli on just sopivan rento.

Raikkaan meikin lisäksi mukavan kevyet ja vaaleat vaatteet vie mut suoraan kesään. Suorastaan kiellän itseäni käyttämästä enää mustaa. Tuleeko teille sama fiilis kesän lähestyessä, että mustasta vaatekaapissa on pakko hankkiutua pikkuhiljaa eroon?





Meikillä voi myös helposti tehdä vähän päivetystä ja kesän hehkua kasvoille. Highlighterilla, kuultavalla pohjalla ja kevyellä silmämeikillä tulee saman tien paljon freessimpi olo. Oon kokeillut talven aikana muutamaa eri highlighteria, ja Carli Bybelin paletin kolme eri sävyä (vasemmalta laskien) vaan on ja pysyy mun suosikkina.

Kevyt sipaisu riittää ja sävyjä voi vaihdella vuodenaikojen mukaan. Mulla on myös ehkä vähän erikoinen tuote, millä saada ekstra glow iholle, nimittäin huulikiilto. Pieni määrä huulikiiltoa sormen päähän, hiero se lähes olemattomiin ja taputtele poskipäille.

Toinen juttu, mikä on mun mielestä ehdoton kesän merkki, on pisamat. Kesäikävissäni korostin niitä haalenneita, mitkä mulla vielä on jäljellä vajaa parin kuukauden takaiselta reissulta iholla. Kuvissa ne ei niin erotu, eikä luonnossakaan liikaa. Vaikka se voi kuulostaa pinnalliselta, niin meikilläkin voi todella piristää omaa fiilistä!

pohja - LUMENE CC Color Correcting Cream / varjostukset - NARS, Paloma / highlighter - Carli Bybel palette /huulimeikki - Twist up Gloss Stick, 03 Sugar Crush & Victoria's Secret Flavored Gloss, Love Berry
paita - Gina Tricot



Ihanaa toukokuun alkua!! 💋


Nina

4 kommenttia

  1. Todella kiva ja kesäinen tyyli (ja kaunis päivettynyt sävy jo valmiiksi iholla!). Solmittavat hihat ovat todella nätti yksityiskohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 💗 Kiva kuulla, että tykkäät Milla! Just nuo hihat oli mulle kans se juttu mihin ihastuin tossa paidassa. 🙂

      Poista
  2. Ihana look ja oikeesti tosi kesäinen! Super hyvännäköinen highlighter ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Marianne! 😘 On se oma kesäfiilis paljon kiinni kyllä omasta pukeutumisestakin, joten pakko sitä kesää on fiilistellä (vaikka ulkona sataakin just lunta😭).

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate