Siitä on yks vuosi kun..

torstaina, huhtikuuta 28, 2016
Vappu on mulle ja poikaystävälle erityinen päivä, ei niinkään sen perinteisessä juhlamerkityksessä, vaan sen takia, koska vuosi sitten samaisena päivänä muutettiin meidän nykyiseen kotiin. Vuosi on mennyt ihan käsittämättömän nopeasti ja oon odottanut jokaista vuoden aikaa aina uudella innolla miettien, miltä meidän koti näyttää lumihiutaleiden leijaillessa ikkunassa, tai kesäauringon valaistessa vaaleat huoneet.

Oon nauttinut joka hetkestä täällä kodissa, natisevista lautalattioista, naapurin hellyttävästä mummosta, sisäpihan kukkaistutuksista, korkeista huoneista, rappukäytävällä leijailevista ruuan tuoksuista ja ennen kaikkea siitä tunnelmasta, mikä tästä asunnosta tekee just meidän kodin. Se tunne tuli niin voimakkaasti mulle jo siinä vaiheessa, kun tultiin eka kertaa kattoon asuntovälittäjän kans tätä asuntoa. Salaa pelkäsin, että mitä jos joku muu viekin tän meidän nenän edestä. Mutta toisin onneksi kävi ja tästä asunnosta tuli meidän koti.

Ollaan vietetty monenlaisia juhlia täällä kodissa, mutta viralliset tuparit ystäville on vielä odottaneet tuloaan ja nyt kodin vuosipäivänä ajateltiin olevan enemmän kuin hyvä hetki niille juhlille. Siihen samaan syssyyn ja vielä merkittävämpänä juhlan aiheena juhlitaan kuitenkin meidän kihlajaisia.

Tammikuun ekana päivänä Dominikaanisessa Tasavallassa poikaystävä meni ja kosi mua. Toisella puolella maapalloa, ihanan rakkauden täyteisenä hetkenä illan pimetessä. Se hetki on edelleen lämpimästi mielessä ja sormus siitä kauniina muistona sormessa. Mutta nyt halutaan päästä juhlistamaan virallisesti myös lähimpien ystävien kesken tätä tapahtumaa, niin päätettiin yhdistää nää vuoden sisään kaks meille merkittävää tapahtumaa.

Vappu on siitä helppo juhlapäivä, että ruokia ei tarvi niin paljon suunnitella, kun totta kai halutaan tarjota niitä perinteisiä vappuherkkuja. Oon tässä viikon mittaan yrittänyt iltaisin valmistella koristeita ja miettiä valmiiks muita valmisteluja, mitä pitää hoitaa ennen lauantai-iltaa. Vieraita tulee reilut parikymmentä, ihana saada tärkeitä ihmisiä juhlistamaan vappua, meitä ja meidän 1-vuotiasta kotia.
Kuvissa näkyy jo vähän vappujuhlien kattausta, joita askartelin, vielä puuttuu ruuat ja jotain naamareita valokuvia varten. En tiedä, miten nuo kaikki ehditään lauantaihin mennessä, mutta jostain sitä virtaa aina löytyy. Makuuhuoneen ovessa roikkuu myös mun mekko vapulle. En malta odottaa, että pääsen käyttään sitä! Ihana pukea jotain keväistä ja hempeää talvisten tummien värien tilalle.

Ihanaa ja poksuvaa vappua kaikille teille siellä!!


-Nina


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate