Pretty in pink

sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2016



Vaaleanpunainen on aina ollu vaatteissa mulle suorastaan inhokkiväri, mutta jostain kumman syystä innostuin nyt kevään tullen tosta hempeästä pastelliväristä. Sen verran siis, että menin ja ostin tän yhden pinkin paidan. Paita on ihanan kevyttä kangasta ja pitkän mallinen, joten materiaalilla ja mallilla oli värin lisäksi suuri vaikutus siihen että tää paita päätyi mun vaatekaappiin.

Huomaan usein, että vaatteilla on iso vaikutus siihen, miten meikkaan. Tummien vaatteiden kans tekee helposti voimakkaamman silmämeikin, kun taas tällasen pastellisävyisen paidan kans riittää kevyempikin meikki.





Kevyen meikin kaveriksi sopii ilmavat ja rennot hiukset. Hiuksissa oli muutaman päivän vanhat kiharat ja meikissä käytin vaaleita sävyjä. En omista tällä hetkellä ollenkaan vaaleanpunaista luomiväriä, joten sipaisin Isadoran Face Sculptor paletin poskipunasta liikkuvaan osaan luomea pinkkiä. Kosmetiikkamarkkinoilla näkyy nykyään tosi paljon tällasia 3 in 1 paletteja tai esim. meikkikyniä, missä on kaks käyttötarkoitusta, jotka on mun mielestä tosi hyödyllisiä etenkin vaikka reissuun lähtiessä. Pinkin lisäksi käytin kulmaluulle ja alaluomelle vaaleaa helmiässävyä Naked:in paletista.

Huuliin laitoin vähän Victorias Secretin huulikiiltoa. Kiilto on tosi tahmeaa, ja kiiltävää, jos sitä laittaa kunnolla. Mutta vähemmällä määrällä saa jo vähän sävyä ja eloa huulien omaan väriin.

Hiukset pidin ihan rennosti auki, toinen kiva vaihtoehto ois ollu löysä nuttura. Ostin stockan hulluilta päiviltä Batisten hiuspuuteria, milla hiukset saa näyttämään ilmavilta ilman tupeerauksia. Batisten hiuspuuterissa on ihana kirsikan tuoksu, rakastan tollasia makeita tuoksuja hiustuotteissa.

Meikistä tuli kevyen raikas ja haalea pinkki toimi kivasti silmissäkin. Houkuttelis kokeilla pinkkiä tai liilaa myös tummemmassa silmämeikissä, lopputulos ois varmaan aika näyttävä.


2 kommenttia

  1. Löysin sun blogin tänään ja tykästyin! Meikkaat muuten tosi kauniisti! Voi kun itsekin osaisi, oon kyllä tosi laiska sen suhteen :) Kysyisin mitkä aurinkolasit (onko Rayban??) ja mikä malli on kyseessä tässä kuvassasi? Eli noi, jotka on vasemmalla ylhäällä :)
    https://4.bp.blogspot.com/-Nz-KizwCwkw/VtxL3pHUYSI/AAAAAAAACmg/kLKCYitMXnY/s1600/helmikuu2.JPG

    VastaaPoista
  2. Voi kun kiva kommentti, kiitos :)) Raybanin aurinkolasit on joo, malli on muistaakseni Erika Classic, mulla on niistä ne ruskeat ja mattapintaiset.

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate