Dutch Braids

torstaina, huhtikuuta 07, 2016







Jos tarvii näin kolmenkympin korvilla alkaa keksimään nuorentavia kampauksia, niin nää hollantilaiset letit hoitaa kyllä sen. Hollantilaiset letit on siis ranskanletit käänteisesti tehtynä, hiukset pujotellaan letille alapuolelta ristiin rastiin, jolloin letti jää "ulkonevaksi", toisin kuin ranskiksessa. En kokenut tarpeelliseksi tehdä tästä kampauksesta sen kummempaa opastusta, koska perinteisen ranskanletin varmaan melkein jokainen osaa. Mutta kysykää, jos jää joku mietityttämään.

Tosin kun aloin lettejä tekemään itelleni peilien avulla, olikin se yllättävän vaikeaa, kädet meinas väkisin toimia sen perinteisen ranskalaisen letin tavoin. Joten unohtakaa peilit ja luottakaa käsituntumaan tässä tapauksessa. Välillä on toki hyvä tarkistaa, että kampauksesta tulee tasainen ja letit on suurin piirtein samalla kohtaa päässä. Jos hiukset on kuivat ja puhtaat, niin hiuspuuteri tms. ennen kampauksen tekoa antaa hiuksille vähän pitoa.





Oma hiuslaatu vaikuttaa jonkun verran siihen, millaset leteistä tulee. Pörröisistä ja pehmeistä hiuksista saa helposti löysemmät ja rennomman näköset letit, mikä näyttää mun silmään kivalta. Mun hiuslaatu on piikkisuora ja aika liukas, niin nuo "karhentamistoimenpiteet" oli tarpeen, ennen kuin sain hiuksista jonkinlaisen otteen lettien tekoon.

Hollantilaiset letit on aika söpö kampaus, mutta en osais olla tällasella normaalisti, ilman että tulee "liian nuori olo". Ehkä se on vaan tottumiskysymys. Lettejä käytän kyllä muuten välillä kampauksissa yksityiskohtana, ehkä niistä lisää kesän lähestyessä.

Kuvissa näkyy kivasti tuo viikon vanha värjäys, mistä kerroin täällä. Oon tykännyt tästä tosi paljon, hiukset on aika eläväisen väriset, mutta kuitenkin luonnolliset. Toivottavasti siellä muitakin innostaa tää kevään tulo jonkinlaisiin hiusmuutoksiin. Pienetkin muutokset hiuksissa tekee ison eron, kun joku kattoo sua muutaman sekunnin pitempään ja kysyy "onko sussa jotain uutta?", tai toteaa vaan, että "sussa on jotain erilaista", hyvällä tavalla.


-Nina

2 kommenttia

  1. Pakko kysyä että missä olet ottanut sun ripset? Niin ja oot superkaunis!

    VastaaPoista
  2. Käyn laittaan ripset Kampissa Blue Lagoon -nimisessä kauneushoitolassa. Ja kiitos noin ihanasta kommentista Riikka :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate